Απολογισμός Ε’ Κατασκήνωσης Δήμου Μαραθώνος

websupport Δελτία τύπου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το κατασκηνωτικό πρόγραμμα των παιδιών ΑΜΕΑ στην Ε’ Κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα στην Νέα Μάκρη του Δήμου Μαραθώνος.

Να τονίσουμε ότι είναι η μόνη κατασκήνωση στην Ελλάδα που ολοκλήρωσε το κατασκηνωτικό της πρόγραμμα με όλες τις περιόδους κανονικά και χωρίς απρόοπτα αφού και την φετινή αλλά και την περσινή χρονιά δεν εντοπίστηκε κανένα θετικό κρούσμα.

Γεγονός, για το οποίο καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τόσο το αίσθημα ατομικής ευθύνης των εργαζομένων μας, όσο και η σχολαστική τήρηση όλων των μέτρων προστασίας σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εφαρμόσαμε κατά την λειτουργία της.

Και φέτος χάρη στην συλλογική προσπάθεια όλων των συντελεστών, το επίπεδο όλων των υπηρεσιών μας ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένο.

Ο πρόεδρος της κατασκήνωσης και Αντιδήμαρχος Τεχνικών και Πολεοδομικών Έργων κ. Ιωάννης Μπούσουλας αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι, πάντα υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα, ο οποίος έχει διατελέσει επί πολλά έτη Πρόεδρος και τον διακρίνει μεγάλη ευαισθησία για τα παιδιά, έδωσαν φέτος τον καλύτερό τους εαυτό για τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν και πέρασαν το καλοκαίρι τους στις εγκαταστάσεις μας και ήδη ανυπομονούν να έρθουν ξανά και του χρόνου.

Μέσα από τις πολλές και διαφορετικές αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες τα παιδιά με τις ειδικές ικανότητες διασκέδασαν, έκαναν νέες φιλίες, ανέπτυξαν τις δεξιότητες  και τις κλίσεις τους και απασχολήθηκαν δημιουργικά σε ένα όμορφο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα και μέσα στην φύση.

Τα καλά λόγια που έχουν να λένε για το φετινό μας πρόγραμμα και για τις υπηρεσίες της Ε’ Κατασκήνωσης Αγίου Ανδρέα οι γονείς που μας γνώρισαν, είναι για εμάς η μεγαλύτερη ικανοποίηση και το ισχυρότερο κίνητρο για να συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη για τα παιδιά, τα οποία και ευχαριστήσαμε θερμά που μας συγκίνησαν, μας δίδαξαν και μας έδειξαν ξανά το αληθινό νόημα της ζωής μέσα από την μοναδική χορογραφία που μας παρουσίασαν στην  εκδήλωση της λήξης.

Ευχαριστούμε θερμά  και την Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία) και τον Πρόεδρο της κ. Γιάννη Μοσχολιό για την μεταξύ μας άριστη σχέση και συνεργασία.

Επίσης, λάβαμε συγχαρητήρια από την Περιφέρεια, με εκπρόσωπο τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νικόλαο Πέππα και από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας κ. Γεώργιο Σταμάτη. Τα μεγαλύτερα συγχαρητήρια όμως τα λάβαμε από τα ίδια τα παιδιά.

Είναι χαρά το να κάνεις χαρούμενους τους ανθρώπους, αλλά είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να βλέπεις τα παιδιά αυτά να περνούν καλά και να χαμογελούν.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •