Η απάντηση του Δήμου Μαραθώνος στον κ. Χατζηγιάννη

websupport Δελτία τύπου

Στην χθεσινή προ ημερησίας συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Χατζηγιάννης κατέθεσε πρόταση να ξεκινήσει ο Δήμος μας διαδημοτική συνεργασία για την εφαρμογή κοινής πολιτικής καταπολέμησης της αυξανόμενης -όπως υποστηρίζει- εγκληματικότητας στην περιοχή μας.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας παίρνοντας τον λόγο, ενημέρωσε το Σώμα ότι από την αρχή της θητείας του βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία και επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές και στις τακτικές ενημερώσεις του από τις αρχές, δεν προκύπτει αύξηση της παραβατικότητας στο Δήμο μας σε σχέση με το παρελθόν, παρόλα αυτά τόνισε ότι δεν εφησυχάζουμε και επενδύουμε στην παιδεία και στον πολιτισμό μας .

Εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον βίαιο χαμό του συμπολίτη μας σε όμορο Δήμο υπερθεματίζοντας για την διαδημοτική συνεργασία.

Αντιθέτως ο κ. Χατζηγιάννης σε τακτικό θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορά πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας για την ίδρυση στον Δήμο μας Κέντρου Ημέρας που σχετίζεται άμεσα με την ψυχοκοινωνική στήριξη των συμπολιτών μας, καταψήφισε με την αστεία δικαιολογία-πρόσχημα ότι δεν έχει καθοριστεί ο χώρος στέγασής του, κάτι το οποίο έπεται της αποδοχής για την ίδρυση του προγράμματος. Άραγε για τον κ. Χατζηγιάννη ο τόπος  της  εγκατάστασής του είναι το κριτήριο για  την αποδοχή της λειτουργίας του;

Στην συνέχεια ο κ. Χατζηγιάννης αποχώρησε χωρίς να συμμετάσχει και στα υπόλοιπα σοβαρά για τον Δήμο μας θέματα.

Παρά τους ελάχιστους μειοψηφούντες η πρόταση πέρασε γιατί αυτή η Δημοτική Αρχή αγκαλιάζει τέτοια προγράμματα και πρωτοπορεί.

Κ. Χατζηγιάννη αντί να μας κουνάτε το δάχτυλο και να βλέπετε μπροστά σας μόνο “εχθρούς”, ενημερωθείτε για τις αρμοδιότητες της αυτοδιοίκησης, σταματήστε τα ιντερνετικά πυροτεχνήματα και δείτε το πρόβλημα βαθύτερα και όχι επιφανειακά και μικροπολιτικά.

Υστερόγραφο: Κ. Χατζηγιάννη, λόγω της πανδημίας δεν γίνονταν δια ζώσης Δημοτικά Συμβούλια και όχι επειδή σας φοβόταν κάποιος.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •