Νέα έργα στο Δήμο Μαραθώνος

Νέα έργα στον Δήμο Μαραθώνος εντάχθηκαν στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής

administrator Δελτία τύπου Leave a Comment

Με την υπ’ αριθμό 276/2018 απόφαση της Περιφέρειας Αττικής περί “Έγκρισης της 3ης Τροποποίησης Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττική Οικονομικού Έτους 2018″ εντάσσονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας δύο νέα και ουσιαστικής σημασίας έργα για τον Δήμο μας, ενώ έγιναν τροποποιήσεις για ένα ήδη ενταγμένο έργο αυξάνοντας την χρηματοδότησή του.

Πιο συγκεκριμένα εντάχθηκαν:

  1. Η αναβάθμιση σχολικών μονάδων του Δήμου Μαραθώνος με πόσο χρηματοδότησης 800.000 ευρώ
  2. Η συντήρηση ασφαλτικών οδοστρωμάτων στο Δήμο Μαραθώνος με ποσό χρηματοδότησης 2.000.000 ευρώ
  3. Η αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης των περιοχών Μάτι και Ζούμπερι της Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος με ποσό χρηματοδότησης 4.500.000 ευρώ.

Η χρηματοδότηση και η υλοποίηση των ανωτέρω έργων αποτελούν για τον Δήμο μας έργα ύψιστης και ουσιαστικής σημασίας προς ωφέλεια των δημοτών καθώς και αποτέλεσμα ορθού προγραμματισμού και αποτελεσματικότητας των προσπαθειών μας για την ένταξη τους.
Τόσο η αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων όσο και τα δύο μεγάλα έργα υποδομής που εντάχθηκαν για τον δήμο μας, ήταν πάγια αιτήματα των δημοτών και της δημοτικής αρχής και υποδεχόμαστε με μεγάλη ικανοποίηση την ένταξη και χρηματοδότηση τους.

Σχολιάστε