Ορισμός στελεχών του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μαραθώνος στο πλαίσιο συνεργασίας με τον ΟΠΕΚΑ

websupport Αποφάσεις Δημάρχου Σχολιάστε

ΘΕΜΑ: «Ορισμός στελεχών του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μαραθώνος στο πλαίσιο συνεργασίας με τον ΟΠΕΚΑ»

Αριθμός Απόφασης: 208/2022

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Έχοντας υπόψη:

Α) Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/2010 τ.Α΄) «Πρόγραμμα Καλλικράτης»

Β)  Τις  διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 48 του Ν.4250/2018 (ΦΕΚ 30/2018 τ.Α΄) «Μετεξέλιξη του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων σε οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) & λοιπές διατάξεις»

Γ) Το υπ αριθ πρωτ. οικ. 49/12-07-2018 έγγραφο Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα: «Ορισμός στελεχών των ΚΚ στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον ΟΠΕΚΑ»

Δ) Την ανάγκη ορισμού των στελεχών του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μαραθώνος στο πλαίσιο συνεργασίας με τον ΟΠΕΚΑ, προκειμένου να εξουσιοδοτηθούν και διαπιστευθούν από τον διοικητή του ΟΠΕΚΑ προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές εφαρμογές των περιπ. Α και β της παρ. 2 του άρθρου 48 του Ν.4250/2018 στο μέρος που αφορούν τις παροχές Ανασφάλιστων Υπερηλίκων, του ΟΠΕΚΑ

Ε) Τις αποφάσεις Δημάρχου Μαραθώνος περί της πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη λειτουργία της Δομής «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ»

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Ορίζουμε τους κατωτέρω υπαλλήλους με σύμβαση ιδοχ του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μαραθώνος, προκειμένου να εξουσιοδοτηθούν και διαπιστευθούν από τον διοικητή του ΟΠΕΚΑ για να αποκτήσουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές εφαρμογές των περιπ. Α και β της παρ. 2 του άρθρου 48 του Ν.4250/2018 στο μέρος που αφορούν τις παροχές Ανασφάλιστων Υπερηλίκων, του ΟΠΕΚΑ:

ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Σπυρίδωνος, ΤΕ Κοινωνικός Λειτουργός

ΑΡΑΠΑΝΤΕΛΗ ΕΥΘΑΛΙΑ του Νικολάου, ΤΕ Κοινωνική Λειτουργός

ΝΟΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Λάμπη, ΤΕ Κοινωνική Λειτουργός

Η παρούσα απόφαση θα αναρτηθεί στο δικτυακό τόπο ειδικού σκοπού του Δήμου για το Διαύγεια (http://sites.diavgeia.gov.gr/marathon).

Ο Δήμαρχος

ΤΣΙΡΚΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΨΗ3ΛΩΛΜ-47Ε

https://diavgeia.gov.gr/doc/ΨΗ3ΛΩΛΜ-47Ε

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *