Δήμος Μαραθώνος

Ο αγώνας του Δήμου Μαραθώνος κατά του ΧΥΤΥ Γραμματικού συνεχίζεται

Τμήμα Πληροφορικής Δελτία τύπου Σχολιάστε

Μετά την αναγκαστική ανάπαυλα, λόγω του εορτασμού της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940, ο Δήμος Μαραθώνος και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας, επανέρχεται με προγραμματισμένες ενέργειες για τη διαχείριση της κρίσεως αναφορικά με την ΟΕΔΑ Γραμματικού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Γραφείο του Δήμαρχου Μαραθώνος, για το αμέσως επόμενο διάστημα, έχουν προγραμματιστεί τα εξής:

  1. Νέα συνάντηση στην Περιφέρεια Αττικής, τη Δευτέρα 4/11/2019 μεταξύ αντιπροσωπείας του Δήμου Μαραθώνος, μ’ επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Στέργιο Τσίρκα και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας Αττικής.
  2. Σύσκεψη – ενημέρωση της Συντονιστικής Επιτροπής κατά του ΧΥΤΥ την Πέμπτη 31/10/2019 στις 19.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (αφετηρία Μαραθωνίου δρόμου) υπό τον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Στέργιο Τσίρκα.
  3. Υλοποιώντας σχετικές αποφάσεις που ελήφθησαν στην προηγούμενη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής (18/10/2019) και στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο (22/10/2019), η Νομική Υπηρεσία του Δήμου Μαραθώνος προχωρά σε προσφυγή κατά της πρόσφατης απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για δοκιμαστική λειτουργία της ΟΕΔΑ ενώ παράλληλα, αποστέλλονται ενημερωτικά δελτία σε όλους τους Συλλόγους και Φορείς της περιοχής.

«Ο αγώνας κατά της λειτουργίας του παράνομου έργου στο Γραμματικό συνεχίζεται αμείλικτος και σε όλα τα μέτωπα» δηλώνει ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας.

Σχολιάστε