Το “Marathon European Youth Cup 2017” στο Μαραθώνα

administrator Δελτία τύπου Leave a Comment

Tο “Marathon European Youth Cup 2017” θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Μάκρης, από την Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου, έως και το Σάββατο 22 Απριλίου 2017, με συμμετοχή περισσοτέρων από 200 αθλητών, από 30 και πλέον χώρες.

«Είμαστε πανέτοιμοι για μια ακόμα πετυχημένη διοργάνωση. Οι δυσκολίες είναι πολλές, κυρίως οικονομικές, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Άλλωστε στην δική μας φιλοσοφία δεν έχει θέση η γκρίνια. Εμείς έχουμε μάθει πια να ψάχνουμε τους τρόπους να πετύχουμε μόνοι μας. Και τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν.
Στην συγκεκριμένη διοργάνωση σημαντικό ρόλο και ατού για την ΕΟΤ είναι το Grand Prix του 2015. Μια διοργάνωση που έγινε επίσης στον Μαραθώνα, όπoυ έχουμε μια άψογη συνεργασία με τον Δήμο και ειδικά με τον Δήμαρχο Ηλία ΨηνάκηΠέτρος Συναδινός, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας (ΕΟΤ)

Marathon European Youth Cup 2017

Στην Ελλάδα θα βρεθούν οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι αθλητές και αθλήτριες της τοξοβολίας έως 20 ετών, οι αυριανοί πρωταθλητές της τοξοβολίας. Αθλητές που θα διαμένουν στο Golden Coast του Μαραθώνα, όπου θα γίνει και η τελετή έναρξης της διοργάνωσης.

Να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα είχε φιλοξενήσει με απόλυτη επιτυχία στους ίδιους χώρους το “Marathon European Grand Prix 2015”, το οποίο είχε αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και τους συμμετέχοντες, με φυσικό επακόλουθο η πρώτη (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία) να έχει προγραμματίσει να διεξαχθούν μια σειρά από πολύ μεγάλες διοργανώσεις τοξοβολίας στην χώρα μας όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων 2018 που θα είναι αγώνας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων 2018.

Σχολιάστε