Αναβαθμίζονται: Κολυμβητήριο, Σχολικές Μονάδες, Παιδικές Χαρές και Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Δήμο Μαραθώνος

websupport Δελτία τύπου, Τεχνικές Υπηρεσίες

Στην τελική ευθεία υλοποίησης, μετά από μήνες ενεργειών κι εντατικής προετοιμασίας, βρίσκονται πλέον, πολλά και σημαντικά έργα στον Δήμο Μαραθώνος.

Το πρωί της Τρίτης 9 Ιουνίου 2020 οριστικοποιήθηκαν κι επικυρώθηκαν σχετικές συμβάσεις, μέσω των υπογραφών μεταξύ του Δήμαρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα και των ανάδοχων Εταιριών.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας αναφέρει: «Υπογράψαμε σήμερα με τους αναδόχους δύο σημαντικά έργα για τον Δήμο μας:

– Την Ενεργειακή Αναβάθμιση του κολυμβητηρίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης για να παραδοθεί στους δημότες μας μετά από δέκα (10) χρόνια μη λειτουργίας και

– Την Αναβάθμιση των Σχολικών Κτιρίων: 1. Λύκειο Νέας Μάκρης, 2. 1ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης, 3. 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης και 4. Δημοτικό Σχολείο Τύμβου Μαραθώνα.

Βαλτωμένες χρηματοδοτήσεις, τις οποίες αμέσως μόλις αναλάβαμε προχωρήσαμε τις μελέτες και τις δημοπρατήσαμε τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2019 και πήραμε τις τελικές εγκρίσεις από το Ελεγκτικό Συνέδριο πριν από λίγες ημέρες.

Παραλάβαμε μια πιστοποιημένη παιδική χαρά για όλο τον Δήμο.

Προχωράμε μέσα στο καλοκαίρι στην τοποθέτηση πέντε (5) νέων παιδικών χαρών σε Βαρνάβα, Γραμματικό, Μαραθώνα και Νέα Μάκρη, δημοπρατήσαμε άλλες τέσσερις (4) και κάνουμε μελέτη για ακόμα τέσσερις (4).

Δημοπρατήσαμε τη μελέτη για την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Μαραθώνα και τη συντήρηση των οδοστρωμάτων από τις λακκούβες.

Ετοιμάσαμε δυο μελέτες ύψους 2.500.000€ για νέες ασφαλτοστρώσεις και περιμένουμε τις εγκρίσεις από την Περιφέρεια Αττικής για τη δημοπράτηση τους.

Και συνεχίζουμε…».

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •