Ανακοίνωση της Υπηρεσίας ύδρευσης σχετικά με διαπιστωμένη δολιοφθορά σε αντλιοστάσιο στην Κοινότητα Βαρνάβα

websupport Δελτία τύπου, Υπηρεσία Ύδρευσης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ

Χθες, Παρασκευή 4 Μαρτίου αργά το βράδυ διαπιστώθηκε ότι το αντλιοστάσιο της Λυσσέας δεν τροφοδοτούσε πόσιμο νερό τις υπόλοιπες δεξαμενές. Έτσι σήμερα Σάββατο νωρίς το πρωί, ήρθε τεχνικός από την εταιρεία που έχει αναλάβει μετά από διαγωνισμό την επίβλεψη και την αποκατάσταση βλαβών των αντλιοστασίων, για να επιδιορθώσει την βλάβη.

Διαπιστώθηκε ότι στο μεν αντλιοστάσιο στην Λυσσέα είχε καεί το ένα προωθητικό μοτέρ και αφού αποκατέστησε προς το παρόν την βλάβη βάζοντας σε λειτουργία το δεύτερο προωθητικό μοτέρ συνέχισε για το αντλιοστάσιο στην Ντράζιζα. Εκεί διαπιστώθηκε παραβίαση του χώρου του αντλιοστασίου αφού είχαν κόψει την αλυσίδα και το λουκέτο τα οποία έχουν τοποθετηθεί προκειμένου να εμποδίζουν την είσοδο σε όσους δεν έχουν αρμοδιότητα, καθώς επίσης και δολιοφθορά γιατί είχαν κόψει το καλώδιο παροχής ρεύματος της γεώτρησης αφού πρώτα είχαν αφαιρέσει τις ασφάλειες του εσωτερικού πίνακα.  

Για όλα τα ανωτέρω ο Δήμος Μαραθώνος προχωράει σε μήνυση κατ΄ αγνώστων, καθώς φαίνεται πλέον να είναι μία κατά καιρούς επαναλαμβανόμενη κίνηση δολιοφθοράς στα αντλιοστάσια της περιοχής σας.

Εν τω μεταξύ, σε συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο Δικτύων κ. Ε. Σωτηρίου στέλνονται τρία βυτιοφόρα πόσιμου νερού προς άμεση συμπλήρωση των δεξαμενών ώστε να αποφευχθεί η έλλειψη ύδατος λόγω της αυξημένης κατανάλωσης του τριημέρου.

Υπηρεσία Ύδρευσης & Εγγειοβελτιωτικών Έργων

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •