Ανασυγκρότηση και ορισμός μελών Ομάδας Διοίκησης Έργου (ΟΔΕ) στο πλαίσιο της εφαρμογής του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

websupport Αποφάσεις Δημάρχου

ΘΕΜΑ: «Ανασυγκρότηση και ορισμός μελών Ομάδας Διοίκησης Έργου (ΟΔΕ) στο πλαίσιο της εφαρμογής του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Αττικής

Έχοντας λάβει υπόψη:

α) τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Ν. 3861/2010 (ΦΕΚ 112/Α/13.07.2010) με τίτλο «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο Πρόγραμμα Διαύγεια», όπως αυτές ισχύουν

β) Την υπ’ αριθμ. ΕΞ 604/2012 (Γ.Υφ.) ΔΙΣΚΠΟ/Φ.1/οικ. 10885/12 απόφαση του Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΦΕΚ 1476 Β/3-5-2012) με θέμα “Ρύθμιση λεπτομερειακών και τεχνικών θεμάτων για την εφαρμογή του Ν. 3861/2010 (ΦΕΚ Β΄ 112) «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια» και άλλες διατάξεις”.

γ) Τις διατάξεις των περιπτώσεων δ’ και θ’ του άρθρου 58 του Ν.3852/2010 σύμφωνα με τις οποίες ο Δήμαρχος είναι προϊστάμενος των υπηρεσιών του Δήμου και συνιστά ομάδες εργασίας και ομάδες διοίκησης έργου

δ) Την υπ’ αριθμόν 47/2011 απόφαση Δημάρχου όπως αυτή τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε από την υπ’ αριθμόν 486/2014 απόφαση Δημάρχου και την ανάγκη τροποποίησής της

ε) Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του δημοτικού προϋπολογισμού, δεδομένου ότι η Ομάδα Διοίκησης Έργου θα εκτελέσει το έργο της χωρίς αποζημίωση.

Αποφασίζει

  1. Την ανασυγκρότηση της Ομάδας Διοίκησης Έργου (ΟΔΕ) στο πλαίσιο της εφαρμογής του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” του Δήμου Μαραθώνος.

Έργο της Ο.Δ.Ε είναι:

Α) Η ρύθμιση των τεχνικών λεπτομερειών της ανάρτησης στο δικτυακό τόπο της οικείας υπηρεσίας που κατά το Ν.3861/13.07.2010 είναι υπόχρεη σε ανάρτηση.

Β) Η ίδρυση και λειτουργία του δικτυακού τόπου στον οποίο λαμβάνει χώρα η κεντρική ανάρτηση.

Γ) Η δημιουργία και τήρηση κεντρικού αρχείου.

Δ) Η διαβίβαση στο Εθνικό Τυπογραφείο όλων των αναγκαίων στοιχείων για την ανάρτηση των σχετικών πράξεων στον κεντρικό δικτυακό του τόπο.

Ε) Η τήρηση αρχείου των σχετικών νομοθετημάτων, πράξεων και αποφάσεων με τρόπο προσιτό σε κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς και στα άτομα με αναπηρία, και με όλα τα αναγκαία τεχνικά, διαδικαστικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να εξασφαλίζεται η προσβασιμότητα, ακεραιότητα και διαθεσιμότητα των κειμένων που αναρτώνται.

  1. Η Ο.Δ.Ε θα λειτουργεί εντός και εκτός του ωραρίου εργασίας και σύμφωνα με τις διατάξεις περί συλλογικών οργάνων.
  2. Ορίζουμε τον Συντονιστή, τον Διαχειριστή και τα μέλη της Ο.Δ.Ε ως εξής:

α) Χαλυβδόπουλος Θωμάς του Σπυρίδωνος, μόνιμος υπάλληλος του Δήμου Μαραθώνος, κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Α΄, ως Συντονιστή της Ο.Δ.Ε., με στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ. 22943 20583//e-mail : director@marathon.gr ,

με αναπληρώτρια την Μανάρα Μαρία – Ελένη του Νικολάου, μόνιμη υπάλληλο του Δήμου Μαραθώνος, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α΄, με στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 22943 20546//e-mail: emanara@marathon.gr

β) Σπανός Ιωάννης του Κωνσταντίνου, μόνιμος υπάλληλος του Δήμου Μαραθώνος, κλάδου ΤΕ Πληροφορικής με βαθμό Α΄, ως Διαχειριστή της Ο.Δ.Ε., με στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ. 22943 20520//e-mail : spanos@marathon.gr ,

με αναπληρώτρια την Σαφρά Μαρία του Παναγιώτη, μόνιμη υπάλληλο του Δήμου Μαραθώνος, κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Α’ και με στοιχεία επικοινωνίας :

τηλ. 22943 20529 //e-mail : safram@marathon.gr

γ) Οι τακτικοί υπάλληλοι του Δήμου Μαραθώνος με δυνατότητα καταχώρισης πράξεων στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες της υπηρεσίας και τις υπηρεσιακές μεταβολές τους, ως μέλη.

Ο Διαχειριστής της ΟΔΕ έχει την δυνατότητα ενεργοποίησης της πρόσβασης των χρηστών της εφαρμογής, οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα ανάρτησης και επεξεργασίας των αναρτητέων πράξεων.

Η παρούσα απόφαση θα αναρτηθεί στο δικτυακό τόπο ειδικού σκοπού του Δήμου για το Διαύγεια (http://sites.diavgeia.gov.gr/marathon).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣ

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/63ΑΣΩΛΜ-7ΝΛ

https://diavgeia.gov.gr/doc/63ΑΣΩΛΜ-7ΝΛ

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •