Ανοιχτή επιστολή του Προέδρου της ΚΕΔΜΑ Μανώλη Γεωργάτου για το θέμα του κολυμβητηρίου

websupport Δελτία τύπου

Το κολυμβητήριο έχει την δική του ιστορία, την οποία κάποιοι ηθελημένα ή με απερισκεψία θέλουν να αποκρύψουν από τους δημότες.

Επειδή, ως υπεύθυνη διοίκηση της ΚΕΔΜΑ, από την πρώτη στιγμή και συγκεκριμένα από τις 23 Νοεμβρίου 2021, ημέρα κλεισίματος του κολυμβητηρίου, είχαμε ενημερώσει τόσο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και τους δημότες για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον μηχανολογικό εξοπλισμό του καθώς και για την έκταση αυτού, κάποιοι είτε ηθελημένα είτε αντιπολιτευτικά, δεν ενημερώθηκαν (;), δεν ήθελαν να ενημερωθούν (;), δεν τους ενημέρωσαν τα μέλη που εκπροσωπούν τις παρατάξεις τους(;),  για το τι ακριβώς συμβαίνει και παρατηρήθηκε το φαινόμενο της προσφιλής τους επικοινωνίας μέσω του fb να παραπληροφορούν το κοινό και τους δημότες, πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα θίξουν την Διοίκηση της ΚΕΔΜΑ και κατ΄ επέκταση τον Δήμαρχο και την Διοίκηση του Δήμου.

Μία στάση ανευθυνότητας και κακής πληροφόρησης, αντί να επιλέξουν την άμεση ενημέρωση τους από τα άτομα που εκπροσωπούν τις παρατάξεις τους στο Δ.Σ. της ΚΕΔΜΑ ή ακόμα ακόμα να πληροφορηθούν απευθείας από τον πρόεδρο της.

Η στάση τους αυτή μας είναι εντελώς αδιάφορη, εφόσον επέλεξαν αυτήν του κάκιστου είδους ενημέρωση των δημοτών, τους παραπέμπουμε δε στις πολλές ανακοινώσεις – ενημερώσεις της ΚΕΔΜΑ.

Εμείς ως Διοίκηση, άμεσα επιληφθήκαμε του όλου θέματος, όμως όλα έχουν μια λογική σειρά και εξήγηση για τον χρόνο αποπεράτωσης των εργασιών. Ναι, υπήρξε καθυστέρηση, Ναι, καταλαβαίνουμε τα μέλη μας και την αγωνία τους.  Έχουμε να κάνουμε όμως με μία τεράστια εγκατάσταση, η οποία μπορεί να μην ήταν ανοιχτή στο ευρύ κοινό, λειτουργούσε όμως κανονικότατα τα τελευταία 20 χρόνια, γιατί έτσι έπρεπε να γίνει.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός και ο κάθε μηχανολογικός εξοπλισμός έχει τα όρια του και τις αντοχές του και ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου βγάλει μικρή ή μεγάλη ζημιά, που δεν μπορείς να προβλέψεις αλλά είσαι από κοντά και παρακολουθείς και παρεμβαίνεις εκεί που μπορείς με τις δικές σου δυνάμεις. Όταν όμως η ζημιά είναι μεγάλη και χρειάζονται εξωτερικοί συνεργάτες για την αποκατάσταση, εκεί δυστυχώς περιμένεις την σειρά σου και εξαρτάσαι από τους χρόνους του εξειδικευμένου συνεργείου.

Από την πρώτη στιγμή δείξαμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα, προσπαθώντας να δώσουμε λύση όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε, αξιοποιώντας και πιέζοντας τους πάντες, υπαλλήλους και εξωτερικούς συνεργάτες προκειμένου να δώσουμε λύση, άμεση, αξιόπιστη και με προοπτική μέλλοντος.

Κλείσαμε τα αυτιά μας στις Σειρήνες και στις Κασσάνδρες, που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η παταγώδης αποτυχία επαναλειτουργίας του κολυμβητηρίου, έστω και εάν ήταν εις βάρος των δημοτών.

Με αίσθημα ευθύνης, προχωράμε, γιατί πιστεύουμε και αγαπάμε αυτό για το οποίο ταχθήκαμε να υπηρετήσουμε.

Με  εκτίμηση

Μανώλης Γεωργάτος

Πρόεδρος ΚΕΔΜΑ

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •