Απάντηση του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Μακρή σε ανάρτηση του κτηματομεσίτη κ. Αδάμ Μεγαγιάννη

websupport Δελτία τύπου, Τεχνικές Υπηρεσίες

Αρκετά πια με τη λάσπη και τους αήθεις ισχυρισμούς από τους ανυπόληπτους πολιτικάντηδες του διαδικτύου που είναι απόντες από την καθημερινότητα και τα προβλήματα του τόπου.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος, Εντεταλμένος σε θέματα χωροταξίας, πολεοδομικού σχεδιασμού και πράξεων εφαρμογής του Δήμου μας, από την πρώτη στιγμή διαθέτω το χρόνο, τις γνώσεις και την εμπειρία μου στους συμπολίτες μου. Σε διαρκή συνεργασία με τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες εργάζομαι για το καλό του τόπου μας, ώστε να λυθούν συσσωρευμένα προβλήματα του παρελθόντος, να ενημερωθούν και να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι ενδιαφερόμενοι. Για το λόγο αυτό άλλωστε, προσέφερα και προσφέρω τις υπηρεσίες μου καθημερινά και αμισθί.

Κατά την περίοδο υποβολής των δηλώσεων ιδιοκτησίας για το ΕΠΣ στο Μάτι, εξυπηρέτησα άμεσα πάνω από 2.000 φακέλους ιδιοκτησιών έως σήμερα και συνεχίζω ακούραστα, παρά το γεγονός ότι είμαι συνταξιούχος. Συνεισφέρω έμπρακτα και όχι στα λόγια.

Αντίθετα, ορισμένοι, όπως ο κτηματομεσίτης-κατασκευαστής κλπ. κ. Μεγαγιάννης, επιδίδονται σε ένα κυνήγι μαγισσών, μέσω του πληκτρολογίου, νομίζοντας ότι έτσι κάνουν αντιπολίτευση και προσπαθώντας να απαξιώσουν και να υποβιβάσουν το έργο αυτής της Δημοτικής Αρχής. Κάνουν μέγα λάθος, γιατί οι συμπολίτες μου ξέρουν και ποιος είμαι και την προσφορά και τη δουλειά μου. Οι αήθεις χαρακτηρισμοί και η λάσπη χαρακτηρίζουν όσους τους εκτοξεύουν, προσβάλλουν όμως χωρίς αιδώ, τόσο εμένα προσωπικά, όσο και το Δήμαρχο. Για τον συγκεκριμένο, έχει κριθεί το όποιο έργο του και τι προσέφερε στο Δήμο από όποιο μετερίζι θήτευσε. Ας βγει λοιπόν να πει στην κοινωνία τα πεπραγμένα του.

Σε επόμενη προσπάθεια σπίλωσης της τιμής και της υπόληψής μου, ή προσβολής της προσωπικότητάς μου,  επιφυλάσσομαι των νόμιμων δικαιωμάτων μου και θα ακολουθήσω τη δικαστική οδό. Ιδού λοιπόν η Ρόδος.

Μακρής Δημήτρης

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα χωροταξίας, πολεοδομικού σχεδιασμού και πράξεων εφαρμογής

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •