Απόλυτα επιτυχής η επαναληπτική Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Μαραθώνος

websupport Δελτία τύπου

Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών στο νέο κάλεσμα του Δήμου Μαραθώνος για την Εθελοντική Αιμοδοσία που έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής 17 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της ΚΕΔΜΑ, στο κλειστό γήπεδο «Γιάννης Δημητριάδης» του Αθλητικού & Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης.

Πρόκειται για τη δεύτερη, επαναληπτική Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Μαραθώνος, μετά από εκείνη που πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου, αυτή τη φορά σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Ικανός αριθμός αιμοδοτών έσπευσαν να προσφέρουν το πιο σημαντικό δώρο για τον συνάνθρωπο, παρά τον καύσωνα και παρά το γεγονός ότι η καραντίνα έχει λήξει, οπότε είναι λογικό για τους πολίτες να επιθυμούν μία έξοδο στις παραλίες.

Μεταξύ των εθελοντών αιμοδοτών εμφανίστηκε και ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, δηλώνοντας εμπράκτως τη συναίνεση και τη στήριξη στην ανθρωπιστική αυτή δράση αλληλεγγύης.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της επαναληπτικής Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας δήλωσε: «Ευχαριστώ προσωπικά, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΜΑ, Μανώλη Γεωργάτο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, τους Αντιδημάρχους Υγείας και Πρόνοιας, Γιώργο Ζορμπά και Αργύρη Λάσκο αντίστοιχα, όλους τους συνεργάτες μου, καθώς και τους εργαζομένους του Δήμου, για την άψογη διοργάνωση και τον συντονισμό της επαναληπτικής Εθελοντικής Αιμοδοσίας! Πάνω απ’ όλα, ευχαριστώ τους συμπολίτες μου, που κι αυτή τη φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. #Μένουμε Ασφαλείς».

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •