Βράβευση για Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ και ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ από τον Δήμο Μαραθώνος

websupport Δελτία τύπου

Την ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΜΕΣΜΑ (Μαραθώνας) και τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Γραμματικού, βράβευσε ο Δήμος Μαραθώνος την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 για την άνοδό τους, στην Α΄ ΕΣΚΑ.

Η σεμνή τελετή έλαβε χώρα στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης, όπου ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, από κοινού με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΜΑ, κ.κ. Μάνο Γεωργάτο και Γιώργο Ζορμπά αντίστοιχα, απένειμαν τα έπαθλα. Οι Πρόεδροι των Ομάδων, κ. Γιώργος Κοτταρίδης του ΜΕΣΜΑ και κ. Χρήστος Δόριζας του ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ παρέλαβαν κύπελλα, ενώ παράλληλα, δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τόσο για τον ΜΕΣΜΑ όσο για τον ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, η άνοδος στην Α΄ Κατηγορία είναι επίτευγμα και άθλος που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία των εν λόγω Συλλόγων!

Ειδικά δε, το γεγονός ότι δύο Σύλλογοι από τον ίδιο Δήμο, σημειώνουν τέτοια επιτυχία ταυτόχρονα, είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην αθλητική ιστορία όλης της Ανατολικής Αττικής!

Ιδιαίτερα περήφανος για τις δύο ομάδες, δήλωσε ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, τονίζοντας τα εξής: «Είμαστε δίπλα στους αθλητές και τα Σωματεία του Δήμου μας, στηρίζουμε και υποστηρίζουμε με όσα μέσα διαθέτουμε, τον Αθλητισμό. Είναι μεγάλη μας χαρά, αλλά και συνειδητός στόχος, η ενασχόληση της νεολαίας του Δήμου μας, με τον Αθλητισμό. Σας ευχαριστούμε που ανεβάσατε την ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα, ακόμα υψηλότερα!». Με την ευκαιρία, ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι η παραχώρηση χώρου άθλησης και προπονήσεων για τις ομάδες μπάσκετ, στις εγκαταστάσεις του Καβαρνού, είναι σε καλό δρόμο, καθώς επίσης ότι έχουν δρομολογηθεί οι ενέργειες για αλλαγή δαπέδων στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, της αφετηρίας του Μαραθώνα και του Αθλητικού & Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης. Όσο για το γήπεδο ποδοσφαίρου του Μαραθώνα, ολοκληρώνεται σύντομα, ο διαγωνισμός για την αλλαγή του χλοοτάπητα.

Οι κ.κ. Μάνος Γεωργάτος και Γιώργος Ζορμπάς, ως ηγεσία της ΚΕΔΜΑ εξέφρασαν με τη σειρά τους, τον θαυμασμό προς τα Δ.Σ. και τους αθλητές των ομάδων, αλλά και τις ευχές τους για ανώτερα, διαβεβαιώνοντας πως «η άριστη συνεργασία μεταξύ Συλλόγων και Κοινωφελούς Επιχείρησης θα συνεχιστεί» αναφέροντας τέλος και απαντώντας σε σχετική επισήμανση ότι γίνονται προσπάθειες να βρεθεί χορηγία για την αλλαγή του παρκέ και στο κλειστό γήπεδο του Καβαρνού.

«Κάτι φαίνεται ν’ αλλάζει προς το καλύτερο» παραδέχτηκαν οι παράγοντες των ομάδων, εννοώντας την αντιμετώπιση των τοπικών Συλλόγων από τη Δημοτική Αρχή Μαραθώνος, ενώ σε ανάρτησή τους, στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέρουν: «Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνος Αττικής (ΜΕΣΜΑ) και η Αναγέννηση Γραμματικού κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση της ενιαίας πλεύσης με κοινή γραμμή και αν όλα πάνε καλά με τα διαδικαστικά, σύντομα θα μπορούμε να μιλάμε για τον μεγαλύτερο Αθλητικό Σύλλογο της Βορειοανατολικής Αττικής!

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Στέργιο Τσίρκα και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΜΑ – Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνος κ. Μάνο Γεωργάτο, που έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια για έναν καλύτερο Αθλητισμό στον Μαραθώνα με ενωμένες δυνάμεις κι έχουμε την πεποίθηση ότι σύντομα η στήριξη τους θα φανεί ακόμα περισσότερο στην πράξη».

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •