Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid-19 σε υπαλλήλους πρόνοιας στο δήμο Μαραθώνος από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

websupport Δελτία τύπου

Ο Δήμος Μαραθώνος έχοντας θέσει ως υψηλή προτεραιότητα την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, που έχει πλήξει όχι μόνο τη χώρα μας αλλά και όλο τον κόσμο, φροντίζει να ενεργεί με αμεσότητα, υπευθυνότητα, προσήλωση στην τήρηση όλων των ενδεδειγμένων υγειονομικών μέτρων και με συνέπεια στις απαιτήσεις των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όπως επιβάλλει επιτακτικά η κρισιμότητα της περιόδου που διανύουμε.

Συνεπώς, ο Δήμος μας θέλοντας να διασφαλίσει την υγεία των υπαλλήλων και κατ’ επέκταση των Δημοτών του Μαραθώνα, προέβη σε ενέργειες ώστε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να προσέλθει στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Πολιτιστικού Πάρκου στη Νέα Μάκρη, όπου στεγάζονται οι Υπηρεσίες  Κοινωνικής Πρόνοιας (Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου και Βοήθεια στο Σπίτι), και να πραγματοποιήσει δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον ιό SARS-COV-2  σε σύνολο 16 εργαζομένων. Τα αποτελέσματα των ελέγχων για όλους τους υπαλλήλους ήταν αρνητικά.

Στόχος μας είναι η Κοινωνική Πρόνοια του Δήμου Μαραθώνος, με όλες τις δομές της, να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους Δημότες με ασφάλεια. Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, οι Κοινωνικές μας υπηρεσίες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για τη στήριξη της τοπικής μας κοινωνίας. Εσείς φροντίστε να μένετε σπίτι σας με ασφάλεια, κι εμείς με τη σειρά μας θα στεκόμαστε και θα μένουμε δίπλα σας!

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •