Δημιουργία Δημοτικής Οργάνωσης Εθελοντών Μαραθώνα (Δ.Ο.Ε.Μ)

websupport Δελτία τύπου

Αγαπητοί Συνδημότες,

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μαραθώνος, έχοντας υπ’ όψη την αναγκαιότητα του οργανωμένου κινήματος εθελοντών προχώρησε στη δημιουργία ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (Δ.Ο.Ε.Μ) (η δημιουργία αυτής της ομάδος, είχε ξεκινήσει, πολύ πριν καν υποψιαστούμε την επέλαση του COVID-19), διαδικαστικές και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις μας εμπόδισαν να ενεργοποιηθούμε  νωρίτερα.

Η Ομάδα Εργασίας αποτελείται από επτά (7) μέλη, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Υγείας, ιατρό, κ. Γιώργο Ζορμπά και όταν περάσει η θύελλα θα είναι συντονιστικό όργανο για κάθε είδους εθελοντική προσφορά από όλους, για όλους και για όλες τις περιοχές του τόπου μας.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από εθελοντικό κίνημα, δεν περισσεύει κανένας.

Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε την βοήθεια των συμπολιτών μας τόσο σε έκτακτες καταστάσεις όσο και σε περιόδους ομαλότητας της περιοχής μας.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ  (Δ.Ο.Ε.Μ):

Έχει σκοπό την ανάπτυξη της εθελοντικής δράσης πάνω στις αρχές αλληλεγγύης και γενικά σε δράσεις που εμπνέονται από αλτρουιστικά και φιλανθρωπικά αισθήματα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Θα προσφέρει σε συνεργασία με τους συλλόγους- σωματεία και τα μέλη της, υπηρεσίες σε διάφορους τομείς όπως: κοινωνική προστασία και προσφορά, πολιτική προστασία, καθαρισμό ρεμάτων και κοινόχρηστων χώρων, προστασία περιβάλλοντος κ.α.

Από τη Δευτέρα 01/06/2020 θα δεχόμαστε τηλέφωνα, για πληροφορίες ενημέρωσης για τη λειτουργία μας καθώς και τον τρόπο εγγραφής σας, καθημερινά 10:00-12:00 και 18:00-20:00 στο 6975855637 (Γιώργο Παπαπαύλου) και στο 6980176822 (κα Βάνα Καμπέλη) τις εργάσιμες ώρες και μέρες, για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας και εμείς θα σας ενημερώνουμε για όποιες απορίες ή διευκρινήσεις θελήσετε.

Είμαστε βέβαιοι για την άμεση ανταπόκριση σας, και τώρα, όπως και τον καιρό της πυρκαγιάς αλλά και σε καιρούς χαρούμενους που προστρέξατε να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας και γενικά να προσφέρεται στον όμορφο τόπο μας.

Φιλικά,

Γιώργος Χ. Παπαπαύλου

Συντονιστής της Δημοτικής Οργάνωσης Εθελοντών Μαραθώνα (Δ.Ο.Ε.Μ)

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •