Marathon Expo

Δημιουργία και προμήθεια προωθητικού υλικού τουριστικής προβολής

administrator Διαγωνισμοί - Προσκλήσεις

Ο Δήμος Μαραθώνος ενδιαφέρεται να αναθέσει την παροχή υπηρεσιών για τη δημιουργία και προμήθεια προωθητικού υλικού τουριστικής προβολής του δήμου με άμεσο στόχο την έκθεση του αυθεντικού Μαραθωνίου (MARATHON EXPO), εκτιμώμενης αξίας 2.500,00 ευρώ με το Φ.Π.Α., όπως περιγράφεται στη με αριθ. Π8/2017 Μελέτη του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
Για την κάλυψη της δαπάνης της ανωτέρω προμήθειας έχουν εκδοθεί:
α) η με αριθ. πρωτ. 23453/06-10-2017 απόφαση ανάληψης υποχρέωσης με αριθ. ΑΔΑ: Ω727ΩΛΜ-ΧΦ3, κατόπιν της με αριθ. 291/2017 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου και
β) η βεβαίωση της Προϊσταμένης Οικονομικών Υπηρεσιών, επί της ανωτέρω απόφασης, για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού, τη συνδρομή των προϋποθέσεων της παρ 1α του άρθρου 4 του ΠΔ 80/2016 και τη δέσμευση στα οικείο Μητρώο Δεσμεύσεων των αντίστοιχων πιστώσεων με α/α 427.
Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους όπως μας αποστείλουν σχετική προσφορά για την ανωτέρω υπηρεσία μέχρι την Πέμπτη 26/10/2017 και ώρα 14:00 στο γραφείο Πρωτοκόλλου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Μάκρης.
Για την εν λόγω ανάθεση και προς απόδειξη, της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ. 1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016 μέχρι την ημέρα υποβολής της προσφοράς τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν σφραγισμένο ΚΥΡΙΩΣ ΦΑΚΕΛΟ με τη λέξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» με κεφαλαία γράμματα, τα πλήρη στοιχεία του Δήμου Μαραθώνος και τα πλήρη στοιχεία της πρόσκλησης – ανακοίνωσης αλλά και τα πλήρη στοιχεία του υποψηφίου αναδόχου. Εντός του κυρίως φακέλου θα εσωκλείονται δύο φάκελοι εκ των οποίων α) ο ένας θα αναγράφει τη λέξη «Τεχνική προσφορά –Δικαιολογητικά» και θα περιέχει τα δικαιολογητικά συμμετοχής όπως αναφέρονται παρακάτω και β) ο άλλος θα αναγράφει τη λέξη «Οικονομική Προσφορά» όπου θα εσωκλείεται συμπληρωμένο το έντυπο της υπηρεσίας.
Α) Εντός του σφραγισμένου φακέλου «Τεχνική προσφορά –Δικαιολογητικά» εμπεριέχονται και τοποθετούνται από τους συμμετέχοντες επί ποινή απορρίψεως της προσφοράς τους τα ακόλουθα δικαιολογητικά έγγραφα :
α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016) ή το αίτημα που έχουν υποβάλλει στο ΚΕΠ για χορήγηση αυτού. Η υποχρέωση αφορά ιδίως: αα) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, αβ) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. β. Φορολογική ενημερότητα (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016). γ. Ασφαλιστική ενημερότητα και επιπλέον υπεύθυνη δήλωση αναφορικά με τους οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης στους οποίους οφείλει να καταβάλει εισφορές (Οργανισμούς κύριας και επικουρικής ασφάλισης) (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016). δ. Νομιμοποιητικά έγγραφα εκπροσώπησης. ε. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 υπογεγραμμένη αρμοδίως, για την παραχώρηση του δικαιώματος εκτεταμένης και μη αποκλειστικής χρήσης, όπως αναφέρεται στη με αριθ. Π8/2017 Μελέτη. στ. Αποδεικτικά έγγραφα μεταφραστικών υπηρεσιών, όπως αναφέρονται στο άρθρο 3 της τεχνικής περιγραφής.
Β) Εντός του σφραγισμένου φακέλου «Οικονομική προσφορά» εμπεριέχεται συμπληρωμένο το έντυπο οικονομικής προσφοράς της υπηρεσίας.
Οι προσφορές θα αξιολογηθούν από την αρμόδια υπηρεσία, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάση τιμής (χαμηλότερη τιμή). Η διαδικασία θα διεξαχθεί βάσει των διατάξεων του Ν. 4412/2016. Η αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί την ίδια ημέρα, μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής προσφορών, σε δύο στάδια.
Στην περίπτωση των Ενώσεων οικονομικών φορέων η Αναθέτουσα Αρχή δύναται να ζητήσει από την υποψήφια Ένωση πριν την υπογραφή της Σύμβασης να περιβληθεί τη μορφή της κοινοπραξίας του Κ.Β.Σ., συσταθείσας δια συμβολαιογραφικού εγγράφου, είτε τη μορφή εταιρείας του εμπορικού δικαίου, συσταθείσας σύμφωνα με τις διατάξεις του Εμπορικού Νόμου.
Τα μέλη της Ένωσης υποβάλουν κοινή προσφορά και ευθύνονται έκαστος, έναντι της Αναθέτουσας Αρχής, αλληλεγγύως και εις ολόκληρον για την εκτέλεση της προμήθειας που θα αναλάβουν.
Στο συμφωνητικό συνεργασίας οι συμμετέχοντες στην Ένωση : α) θα δηλώνουν από κοινού ότι, αναλαμβάνουν αλληλεγγύως και εις ολόκληρο την ευθύνη συμμετοχής τους στη διαδικασία καθώς και την ευθύνη για την πραγματοποίηση της προμήθειας, β) θα ορίζουν εκπρόσωπο της Ένωσης, γ) θα αναφέρουν το ποσοστό συμμετοχής κάθε μέλους της Ένωσης σε αυτή. Η Ένωση υποβάλλει κοινή προσφορά, η οποία υπογράφεται υποχρεωτικά είτε από όλους τους συμμετέχοντες που αποτελούν την Ένωση, είτε από εκπρόσωπό τους εξουσιοδοτημένο με συμβολαιογραφική πράξη.
Με την υποβολή της προσφοράς, κάθε μέλος της Ένωσης ευθύνεται αλληλεγγύως και εις ολόκληρο. Σε περίπτωση, κατακύρωσης ή ανάθεσης της προμήθειας, η ευθύνη αυτή εξακολουθεί μέχρι πλήρους εκτέλεσης της σύμβασης. Σε περίπτωση, που εξ αιτίας ανικανότητας για οποιονδήποτε λόγο ή ανωτέρας βίας, μέλος της Ένωσης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της Ένωσης κατά τον χρόνο αξιολόγησης των προσφορών, τα υπόλοιπα μέλη συνεχίζουν να έχουν την ευθύνη ολόκληρης της κοινής προσφοράς με την ίδια τιμή. Εάν η παραπάνω ανικανότητα προκύψει κατά τον χρόνο εκτέλεσης της σύμβασης, τα υπόλοιπα μέλη συνεχίζουν να έχουν την ευθύνη της ολοκλήρωσης αυτής με την ίδια τιμή και τους ίδιους όρους. Τα υπόλοιπα μέλη της Ένωσης και στις δύο περιπτώσεις, μπορούν να προτείνουν αντικαταστάτη. Η αντικατάσταση εγκρίνεται με Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ύστερα, από γνωμοδότηση της υπηρεσίας. Στην περίπτωση, που η ανάγκη αντικατάστασης προκύψει κατά τον χρόνο εκτέλεσης της σύμβασης, η σχετική Απόφαση λαμβάνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Η παρούσα πρόσκληση διέπεται από τον Ν.4412/2016.

Η προϊσταμένη Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών
Άννα Λάμπρου Σωτήρχου


Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •