Δημόσιος Ανοικτός Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ

websupport Διαγωνισμοί - Προσκλήσεις

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, για την Προμήθεια & τοποθέτηση στεγάστρων στάσεων στη Λεωφόρο Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνος, εκτιμώμενης αξίας 5.456,00 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24% (καθαρή αξία 4.400,00€)

1) Στοιχεία επικοινωνίας αναθέτουσας αρχής: Δήμος Μαραθώνος, Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών, Ταχ. Δ/νση: Λ. Μαραθώνος 104, (α΄ όροφος), Τ.Κ. 190 05 Ν. Μάκρη, Τηλ. 2294320540, 2294320573, 2294320585, email: promithies@marathon.gr, Ιστοσελίδα: www.marathon.gr.

2) Κωδικός CPV:  44212321-5 “Στέγαστρα λεωφορείων”

3) Κωδικός NUTS κύριου τόπου παράδοσης/εκτέλεσης της υπηρεσίας: EL305

4) Πρόσβαση στα έγγραφα: Άμεση πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης μέσω της Διαδικτυακής Πύλης (www.promitheus.gov.gr) του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.marathon.gr).

5) Εναλλακτικές προσφορές: Δεν επιτρέπεται η επίδοση αντιπροσφορών, εναλλακτικών προσφορών και σε περίπτωση υποβολής τους απορρίπτονται ως απαράδεκτες.

6) Δικαιούμενοι συμμετοχής: Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όσοι νόμιμα κατέχουν την άδεια για άσκηση δραστηριότητας συναφή με το αντικείμενο της παρούσας προμήθειας, και να δύνανται να παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης.

7) Υποβολή προσφορών: Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο Ν.4155/13, στους όρους της διακήρυξης και στο άρθρο 11 της Υ.Α.Π1/2390/2013, ως εξής:

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών: 10/11/2021 ημέρα Τετάρτη.

Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών: 25/11/2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα 23:59

Ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών (Διενέργειας Διαγωνισμού): Την τέταρτη εργάσιμη ημέρα μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών και συγκεκριμένα στις 01/12/2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:30 π.μ.

– Συστημικός αύξων αριθμός διαγωνισμού στο ΕΣΗΔΗΣ: 142881

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται :

α. Να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής

υπογραφής και

β. Να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.ΣΗ.ΔΗ.Σ) – διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr

ακολουθώντας συγκεκριμένη διαδικασία εγγραφής.

Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.

8) Χρόνος ισχύος προσφορών: Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.

9) Γλώσσα σύνταξης προσφορών: Ελληνική.

10) Χρηματοδότηση: Η δαπάνη θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου για το οικονομικό έτος 2021.

11) Διάρκεια Σύμβασης: Τρεις (3) μήνες από την ημερομηνία κοινοποίησης της απόφασης ανάθεσης της σύμβασης και με την ολοκλήρωση παράδοσης του συνόλου του συμβατικού αντκειμένου.

12) Εγγυήσεις: Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε ποσοστό 1,00% του προϋπολογισμού χωρίς ΦΠΑ, ήτοι 44,00€, για το σύνολο του διαγωνισμού. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύμβασης ορίζεται σε ποσοστό 4,00% της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης, χωρίς το ΦΠΑ, ήτοι 176,00€. Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς του διαγωνιζόμενου, ενώ ο χρόνος ισχύος της εγγύησης καλής εκτέλεσης πρέπει να είναι μεγαλύτερος του συμβατικού χρόνου κατά εννέα (9) μήνες.

13) Προδικαστική Προσφυγή: Προσφυγή μπορεί να υποβάλλεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 136 Ν. 4782/2021.  

14) Ειδικοί όροι: Στην προσφορά του υποψήφιου αναδόχου θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα όπως ορίζει η διακήρυξη.

15) Δημοσιεύσεις: Προκήρυξη της παρούσας σύμβασης και το συνολικό κείμενο της διακήρυξης θα αναρτηθεί στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ. και το Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. (www.promitheus.gov.gr), καθώς και στο portal του Δήμου www.marathon.gr, ενώ η παρούσα περίληψη στις εφημερίδες, το διαύγεια και τον πίνακα ανακοινώσεων του δήμου.

Ο Δήμαρχος

Στέργιος Τσίρκα

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •