Διέκοψε τις διακοπές της η «Συμμαχία»

websupport Δελτία τύπου

Μετά από ένα μήνα καλοκαιρινής ραστώνης ο κ. Λιβαθινός (ή κάποιος «σύμβουλός» του), αφού έκανε τον αγαπημένο του περίπατο στο facebook, μάζεψε φωτογραφίες, ειδήσεις και μεμονωμένα περιστατικά, τα έριξε στο μίξερ και  έφτιαξε ένα «δροσιστικό κοκτέιλ» παραπληροφόρησης. Προφανώς αδιαφορεί για το γεγονός ότι ξεπέφτει στο κουτσομπολιό και συνεχίζει να αγνοεί τον ρόλο που του εμπιστεύτηκαν οι δημότες του Μαραθώνα, του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Δεν έχουμε καμία ανάγκη να ακολουθήσουμε τον κ. Λιβαθινό σε αυτό το δρόμο, ούτε να ξαναπούμε τι παραλάβαμε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και τι κάνουμε εμείς σήμερα. Οι δημότες και κάτοικοι του Δήμου Μαραθώνος μας βλέπουν και μας κρίνουν. Καταλαβαίνουν μια χαρά ποιοι ήταν «πρωτοπαλίκαρα» και ποιοι εργάζονται σήμερα για να δώσουν λύσεις. Ποιοι έχουν όραμα για το Μαραθώνα.

Κύριε Λιβαθινέ, αντιπολίτευση δεν γίνεται από το facebook. Γι’ αυτό κουνήστε καλύτερα το δάχτυλο στα στελέχη σας που χωρίς ίχνος ντροπής συνδιαλέγονται με ψεύτικα προφίλ και ανθρώπους «γνωστούς» από τα γραφόμενά τους με fake news, χωρίς πολιτικό πολιτισμό, με ανήθικα κουτσομπολιά και φήμες. Εάν δεν μπορείτε, ή δεν έχετε τη βούληση, περιοριστείτε τουλάχιστον στο θεσμικό σας ρόλο και αφήστε όσους δεν φοβούνται να κάνουν έργα και πράξεις για το καλό του Δήμου!

Ευτυχώς που για το καλό του τόπου δεν σας ακολουθούν όλα τα στελέχη της παράταξής σας. Γιατί, ειδικά στην αυτοδιοίκηση, έπρεπε να το έχετε μάθει πια, σημασία δεν έχουν απλά οι πειστικές απαντήσεις. Σημασία έχουν τα έργα. Από λόγια μας χορτάσατε. Ο τόπος, χρειάζεται γόνιμη συνεργασία, καλές ιδέες και ρεαλιστικές λύσεις!

Γραφείο Τύπου

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •