athens classic marathon expo

Δόθηκε η πρώτη εκκίνηση για τον 36ο Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό

administrator Δελτία τύπου

Ο 36ος Μαραθώνιος Αθήνας ξεκίνησε σήμερα με τα εγκαίνια της Ergo Marathon Expo και τη συνέντευξη Τύπου, στο κλειστό το Ταε Κβο ντο στο Παλαιό Φάληρο.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος αναφέρθηκε στον ύμνο του μαραθωνίου, τον οποίο συνέθεσε ο δημιουργός Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος βρέθηκε στο πάνελ για να μιλήσει για το νέο του δημιούργημα . Στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν το παρών οι πρωταθλητές μας Κώστας Γκελαούζος και Ελευθερία Πετρουλάκη, ξένοι πρωταθλητές, καθώς και εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων φορέων.
Ο Δήμαρχος Μαραθώνος κος Ηλίας Ψηνάκης  στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε «Αυτή τη χρονιά για εμάς ο μαραθώνιος είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, γιατί πριν από 3.5 μήνες ζήσαμε αυτή την τραγωδία, που εκτός από τους 99 αθώους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, με φρικτό τρόπο, είχαμε και τεράστιες απώλειες σε περιουσίες και στο περιβάλλον. Θα ήταν πολύ μεγάλη ψυχική βοήθεια αν ερχόσασταν όλοι, θα βοηθούσε πολύ στην προσπάθεια που κάνουμε να σταθούμε στα πόδια μας και να γιατρέψουμε τις πληγές μας. Σας προσκαλούμε, και σας περιμένουμε με πολλή αγάπη».
Μεγάλη επισκεψιμότητα και εξαιρετικές οι εντυπώσεις των επισκεπτών για το περίπτερο του Δήμου Μαραθώνα . Με κεντρικό σύνθημα “You know Marathon, the Race. Get to know Marathon, the place” οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τα αξιοθέατα της γενέτειρας πόλης του Μαραθωνίου Δρόμου  και για το μοναδικό Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.
Τους επισκέπτες υποδέχτηκαν στην έκθεση προβολής του Δήμου Μαραθώνος ο Δήμαρχος κος Ηλίας Ψηνάκης, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Νησιώτης, Αργύρης Λάσκος και ο Πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής κος Πέτρος Αλεξανδρής.
Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Αγήματος “Λεωνίδας” κο Διονύση-Σάκη Βαρδίκη και στον κο Κώστα Χατζή για την εντυπωσιακή συμμετοχή μελών του Αγήματος  ντυμένοι «Αθηναίοι Οπλίτες».
Ευχαριστούμε την εταιρεία του κου Νίκου Καραγιάννη Opus marketing services για την ευγενική χορηγία της δημιουργίας και εγκατάστασης του Περιπτέρου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Ωράριο Λειτουργίας
Πέμπτη 8 Νοεμβρίου : 13.00 – 20.00
Παρασκευή 9 Νοεμβρίου : 10.00 – 20.00
Σάββατο 10 Νοεμβρίου : 10.00 – 20.00
Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.
Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •