Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου

Ειδική εκδήλωση τιμής και ευχαριστιών

administrator Δελτία τύπου

Ειδική εκδήλωση τιμής και ευχαριστιών διοργανώνει ο Δήμος Μαραθώνος, το βράδυ της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, στην αίθουσα προβολής του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου, για να τιμήσει προσωπικότητες της εκπαίδευσης και του αθλητισμού που συμβάλουν στην ανάδειξη του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου μέσα από την δημιουργία και παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων ειδικά διαμορφωμένων για όλες τις ηλικιακές ομάδες .

Συγκεκριμένα τιμούμε τους δημιουργούς, εμπνευστές και συμμετέχοντες στην παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου Μαραθωνίου που συμβάλλουν στη συγκεκριμένη πολιτική εξωστρέφειας του Μουσείου, επέκτασης του εκπαιδευτικού του ρόλου προς ακόμα μεγαλύτερο κοινό μέσα από την κατάκτηση της γνώσης με δημιουργικό κι ευχάριστο τρόπο, σ’ ένα πλαίσιο που ενθαρρύνει τον πειραματισμό, καλλιεργεί τις δεξιότητες και την κριτική σκέψη των παιδιών και συμπληρώνει τον εκπαιδευτικό ρόλο του σχολείου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμος Μαραθώνος θα συγχαρεί επίσης τους διακριθέντες αθλητές του για τις Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες Διακρίσεις τους στα αγωνίσματα που υπηρετούν. Η τιμητική αυτή εκδήλωση αποτελεί ηθική επιβράβευση της προσπάθειας των αθλητών μας στους διάφορους αγωνιστικούς στίβους. Οι επιτυχίες τους τιμούν και δοξάζουν την πόλη μας, τον Δήμο μας.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι Αθλητικοί Σύλλογοι του Δήμου να μας ενημερώσουν το συντομότερο δυνατό για αθλητές τους που έχουν Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες Διακρίσεις στο τηλ. 2294067617 Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου , mail mouseio@marathon.gr

Υπεύθυνοι διοργάνωσης της εκδήλωσης : H Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κα Δήμητρα Λαμπαρού και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κος Βασίλης Τσουπράς.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •