Επίσκεψη Τουρκικής Αντιπροσωπίας Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο

Επίσκεψη Τουρκικής Αντιπροσωπίας στον Δήμαρχο Μαραθώνος

administrator Δελτία τύπου

Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη επίσκεψη στο Δήμο Μαραθώνος  από μέλη της κίνησης ‘’ Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο’’.

Η αντιπροσωπία αποτελείτο από τον Πρόεδρο της κίνησης κ. Μπουλέτ Τανίκ, τον επίτιμo πρόεδρο και μέλος κ. Οσμάν Οτσγκιουβέν και την γενική γραμματέα κα. Ζεινέπ Αλτίοκ, προσωπικότητες με πλούσια αυτοδιοικητική και κοινοβουλευτική εμπειρία.

Ο σκοπός της επίσκεψης αφορούσε την συμπαράσταση του φορέα τους προς τους κατοίκους της περιοχής που επλήγησαν από το καταστροφικό πέρασμα των πυρκαγιών του περασμένου καλοκαιριού όσο και την διάθεση συνδρομής και συνεισφοράς τους στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Ηλίας Ψηνάκης αφού ευχαρίστησε τα μέλη της κίνησης για την ευγενική πρωτοβουλία υποστήριξης και αλληλεγγύης, ενημέρωσε την αντιπροσωπία για την παρούσα κατάσταση καθώς και για τον προγραμματισμό των δράσεων για την επούλωση των πληγών και την επαναφορά της κανονικότητας στην περιοχή.

Το παρών στη συζήτηση έδωσαν επίσης ο βουλευτής Κομοτηνής κ. Μουσταφά Μουσταφά που συνόδευε τα μέλη της κίνησης,  ο Αντιπεριφερειάρχής Ανατολικής Αττική κ. Πέτρος Φιλίππου και οι Αντιδήμαρχοι του δήμου Μαραθώνος κ. Αργύρης Λάσκος και κ. Γιώργος Νησιώτης.

Ο δήμαρχος Μαραθώνος ζήτησε από τα μέλη της κίνησης την ενίσχυση της συνεργασίας και της σύσφιξης των σχέσεων των δύο μερών στους τομείς του πολιτισμού της παιδείας και της κοινωνικής αλληλεγγύης και η συζήτηση έκλεισε με αμοιβαία ανταλλαγή συμβολικών αναμνηστικών δώρων καθώς και με τον προγραμματισμό για μελλοντική συνάντηση.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •