Ετοιμότητα Υπηρεσιών Δήμου Μαραθώνα και Εθελοντικών Ομάδων λόγω Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού

Τμήμα Πληροφορικής Δελτία τύπου, Πολιτική Προστασία

ΣΧΕΤ: α. Το υπ. αρ. πρωτ. 7767/30-10-2019 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με θέμα «Σχέδιο δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων.» (ΑΔΑ: ΩΧΦΧ46ΜΚ6Π-ΩΛΨ).

 β. Το υπ’ αρ. πρωτ. 8794/06-12-2019 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με θέμα:1η έκδοση Γενικού σχεδίου αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Πλημμυρικών Φαινομένων με την κωδική ονομασία «Δάρδανος» (ΑΔΑ:ΨΓΚΟ46ΜΤΛΒ-Φ04)

 γ. Το υπ. αριθ. 5790/28.11.2020 έγγραφο του Κ.Ε.Π.Π./Ε.Σ.Κ.Ε της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με συνημμένο το με A.A. 27/2020 Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ.

Με βάση τις προβλέψεις της ΕΜΥ όσον αφορά την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων (σχετικό γ) παρακαλούμε όπως βρίσκονται σε ετοιμότητα και επιφυλακή οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες  του Δήμου μας  καθώς και  οι εθελοντικές ομάδες του Δήμου μας  ως τη λήξη των όποιων καιρικών φαινομένων.

 Με εντολή του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα  και συντονισμό του Αντιδημάρχου  Πολιτικής Προστασίας   κ. Ευάγγελου Κυπαρίσση οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Μαραθώνος  θα βρίσκονται  για τον ίδιο λόγο σε ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα.

Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •