Ετοιμότητα Υπηρεσιών και Εθελοντικών ομάδων λόγω έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού

websupport Πολιτική Προστασία

ΣΧΕΤ: α. Το υπ. αρ. πρωτ. 7767/30-10-2019 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με θέμα «Σχέδιο δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων.» (ΑΔΑ: ΩΧΦΧ46ΜΚ6Π-ΩΛΨ).

β. Το υπ’ αρ. πρωτ. 8794/06-12-2019 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με θέμα:1η έκδοση Γενικού σχεδίου αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Πλημμυρικών Φαινομένων με την κωδική ονομασία «Δάρδανος» (ΑΔΑ:ΨΓΚΟ46ΜΤΛΒ-Φ04)

γ. Το υπ’ αριθ. 2832/11.08.2022 έγγραφο της Γ.Γ.Π.Π./Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ/Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας με συνημμένο το A.A 16/2022 Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ.

Με βάση τις προβλέψεις της ΕΜΥ, προβλέπεται έντονη αστάθεια στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, το επόμενο τριήμερο, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις.

Τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν την Κυριακή (14-8-2022) και την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), με βάση το σχετικό (γ),

Με εντολή του Δημάρχου Μαραθώνος  κ. Στέργιου Τσίρκα  , οι υπηρεσίες του Δήμου και οι Εθελοντικές Ομάδες θα βρίσκονται σε ετοιμότητα και επιφυλακή προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα ως την λήξη των όποιων καιρικών φαινομένων.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •