Ετοιμότητα υπηρεσιών και εθελοντικών ομάδων Δήμου Μαραθώνος

websupport Πολιτική Προστασία

ΣΧΕΤ: α. Το υπ. αρ. πρωτ. 3752/25-05-2018 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με θέμα «Σχέδιο δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών.» (ΑΔΑ: ΩΞΧΦ465ΧΘ7-ΣΚΗ).
β. Το υπ’αρ.πρωτ. 8797/06-12-2019 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με θέμα:1η έκδοση Γενικού σχεδίου αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών με την κωδική ονομασία «Ιόλαος» (ΑΔΑ:ΩΠ8Α46ΜΤΛΒ-ΥΤΧ)
γ. Το υπ. αρ. πρωτ. 2876/12-04-2021 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με θέμα «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών.»
δ. Το υπ’αριθμ. 3184/27.07.2021 έγγραφο της Γ.Γ.Π.Π./Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ/Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας με συνημμένο το χάρτη επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς της ΓΓΠΠ.

Με εντολή του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα και συντονισμό του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελου Κυπαρίσση οι αρμόδιες υπηρεσίες και οι εθελοντικές ομάδες του Δήμου που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, θα βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα και επιφυλακή βάσει του σχεδιασμού του Δήμου, από σήμερα το βράδυ προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα λόγω πολύ υψηλής επικινδυνότητας εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών. 

Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •