Βιολογικός καθαρισμός

Ε’ Κατασκήνωση | Προμήθεια υποχλωριώδους νατρίου και χαλαζιακής άμμου

administrator Διαγωνισμοί - Προσκλήσεις

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Ο Δήμος Μαραθώνος ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια υποχλωριώδους νατρίου και χαλαζιακής άμμου για τον βιολογικό της Ε΄ κατασκήνωσης Αγίου Ανδρέα. Η εκτιμώμενη αξία  όπως αυτή περιγράφεται στην με αριθ. 7/2018 Μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών ανέρχεται στο ποσό των 1.088,55 € με το Φ.Π.Α. 24%.

Για την κάλυψη της δαπάνης των ανωτέρω εργασιών έχουν εκδοθεί:

α) Η με αριθ. πρωτ. 5756/30-03-2018  (ΑΑΥ) απόφαση ανάληψης υποχρέωσης (ΑΔΑ: ΨΓΙΑΩΛΜ-Α5Ο), κατόπιν της με αριθ. 67/2018 απόφασης της οικονομικής επιτροπής (ΑΔΑ: ΩΞ7ΝΩΛΜ-ΔΣ8)

β) η βεβαίωση της Προϊσταμένης Οικονομικών Υπηρεσιών, επί της ανωτέρω απόφασης, για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού, τη συνδρομή των προϋποθέσεων της παρ 1α του άρθρου 4 του ΠΔ 80/2016 και τη δέσμευση στα οικείο Μητρώο Δεσμεύσεων των αντίστοιχων πιστώσεων με α/α 199.

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε σχετική προσφορά για την ανωτέρω προμήθεια μέχρι την Τετάρτη 30/05/2018 στο γραφείο Πρωτοκόλλου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Μάκρης (ώρα 08:00 – 15:00).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  1. α. Υπεύθυνη δήλωση ότι αποδέχονται τους όρους της με αριθ. 7/2018 Μελέτης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών. β. Δήλωση/βεβαίωση του εργοστασίου παραγωγής ότι το υποχλωριώδες νάτριο πληροί τις απαιτήσεις της Οδηγίας 98/83/ΕΚ και τις προδιαγραφές καθαρότητας που τίθενται στο Ευρωπαϊκά Πρότυπα EN901 ως χημικού χρησιμοποιούμενου στην επεξεργασία νερού που προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση. γ. Πιστοποιητικό συμμόρφωσης διαχείρισης ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 της εταιρίας παραγωγής. δ. Φύλλο δεδομένων ασφαλείας υλικού (MSDS) της εταιρίας παραγωγής σύμφωνα με την Οδηγία 91/55/EEC. ε. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από το πιστοποιητικό καταλληλότητας για πόσιμο νερό, καθώς και πιστοποιητικό ανάλυσης, σε κάθε παράδοση. στ. Πιστοποιητικό έγκρισης από τον ΕΟΦ ή βεβαίωση υποβολής και αξιολόγησης του αντίστοιχου φακέλου στον ΕΟΦ.

Τα παραπάνω θα υποβληθούν σε κλειστό ΚΥΡΙΩΣ φάκελο στον οποίο θα αναγράφονται οι ενδείξεις:

α. Η λέξη ΠΡΟΣΦΟΡΑ με κεφαλαία γράμματα.

β. Ο πλήρης τίτλος της υπηρεσίας του Δήμου Μαραθώνος που διενεργεί την προμήθεια (ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ- Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ).

γ. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της παρούσας πρόσκλησης.

δ. Η ημερομηνία και ώρα διενέργειας της διαδικασίας (δηλ. Πέμπτη 31/05/2018 ώρα 12:00) και ο τίτλος της προμήθειας (δηλ. Προμήθεια υποχλωριώδους νατρίου και χαλαζιακής άμμου για τον βιολογικό της Ε΄ κατασκήνωσης Αγίου Ανδρέα).

ε. Τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα – συμμετέχοντος (τίτλος και ταχυδρομική διεύθυνση της επιχείρησης, ή ονοματεπώνυμο – Α.Φ.Μ.- Δ.Ο.Υ. –  αριθμός τηλεφώνου –  ηλεκτρονική διεύθυνση).

  1. Μέσα στον ΚΥΡΙΩΣ φάκελο θα περιλαμβάνεται επιπλέον ένας ξεχωριστός κλειστός υποφάκελος με την ένδειξη «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ», ο οποίος θα περιλαμβάνει συμπληρωμένο το συνημμένο «ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ».

Οι ενώσεις οικονομικών φορέων που υποβάλλουν κοινή προσφορά, υποβάλλουν τα παραπάνω, κατά περίπτωση δικαιολογητικά, για κάθε οικονομικό φορέα που συμμετέχει στην ένωση, σύμφωνα με τα ειδικότερα προβλεπόμενα στο άρθρο 19 παρ. 2 του ν. 4412/2016.

Οι προσφορές θα  αξιολογηθούν από την αρμόδια υπηρεσία, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάση τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Η διαδικασία θα διεξαχθεί βάσει των διατάξεων του Ν. 4412/2016. Η αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί την Πέμπτη 31/05/2018 και ώρα 12:00 μ.μ..

 

Ο Δήμαρχος

Ηλίας Ψηνάκης


Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •