Κατεδάφιση διώροφου κτιρίου “3” εντός του οικοπέδου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης

websupport Διαγωνισμοί - Προσκλήσεις

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

«Κατεδάφιση διώροφου κτιρίου “3” εντός του οικοπέδου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης»

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου για την εκτέλεση του έργου «Κατεδάφιση διώροφου κτιρίου “3” εντός του οικοπέδου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης» που βρίσκεται στο Κ.Φ.697 , 5η Π.Ε. Νέας Μάκρης.

Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης είναι 40.322,58 Ευρώ πλέον ΦΠΑ (ΣΎΝΟΛΟ 50.000 ΕΥΡΏ) και αναλύεται σε:

Δαπάνη Εργασιών29.714,51 ΕΥΡΏ

Γενικά έξοδα και Όφελος εργολάβου (Γ.Ε.+Ο.Ε.) 5.348,61 ΕΥΡΏ

Απρόβλεπτα  (ποσοστού 15% επί της δαπάνης εργασιών και του κονδυλίου Γ.Ε.+Ο.Ε.) 5259,47 ΕΥΡΏ

Η  δαπάνη ΦΠΑ 24% ανέρχεται σε 9.677,42 Ευρώ

Το έργο χρηματοδοτείται από ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ και είναι εγγεγραμμένο στον Κ.Α:  30.7422.01 του προϋπολογισμού του Δήμου.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Ν.4412/2016 (ΦΕΚ Α’ 147), όπως αυτός ισχύει κατά την ημερομηνία δημοσίευσης της Διακήρυξης στο ΚΗΜΔΗΣ, καθώς και με τους όρους της Αναλυτικής Διακήρυξης. Η επιλογή του Αναδόχου, θα γίνει σύμφωνα με τον συνοπτικό διαγωνισμό του άρθρου 117 του ν. 4412/2016 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού.

Η οικονομική προσφορά των διαγωνιζομένων, θα συνταχθεί και υποβληθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 95 και  125 του ν. 4412/2016. Κάθε προσφέρων μπορεί να υποβάλει μόνο μία προσφορά με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης, δεν επιτρέπεται η υποβολή εναλλακτικών προσφορών και δε γίνονται δεκτές προσφορές για μέρος του αντικειμένου της σύμβασης.

Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή). Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή.

Στοιχεία σχετικά με τον τόπο εκτέλεσης του έργου αλλά και περιγραφή & ουσιώδη χαρακτηριστικά αυτού δίδονται στα άρθρα 11.2 και 11.3 του τεύχους της Αναλυτικής Διακήρυξης.

Θα οργανωθεί από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών,  επίσκεψη-ενημέρωση στην περιοχή του έργου την      25 –  08   -2020 ημέρα ΤΡΙΤΗ  και ώρα 11.00π.μ.. Η συμμετοχή των διαγωνιζομένων στην εν λόγω διαδικασία είναι υποχρεωτική, προκειμένου αποδεδειγμένα να έχουν λάβει γνώση των ιδιαιτεροτήτων του τόπου  του έργου.  Οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να γνωστοποιήσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή με σχετική επιστολή στην Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών, και στην υπάλληλο ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ ή ΜΑΝΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ  τηλ. 22943-20541ή 20546 fax: 2294090810, email: techdep@marathon.gr έως 2 εργάσιμες ημέρες πριν την επίσκεψη-ενημέρωση (εως και 21-08-20)

Για την συμμετοχή των διαγωνιζομένων στην παραπάνω διαδικασία θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής, αντίγραφο της οποίας θα υποβληθεί με την προσφορά του συμμετέχοντα.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Οι φάκελοι των προσφορών υποβάλλονται μέσα στην προθεσμία του άρθρου 18 είτε (α) με κατάθεσή τους στην Επιτροπή Διαγωνισμού είτε (β) με συστημένη επιστολή προς την αναθέτουσα αρχή είτε (γ) με κατάθεσή τους στο πρωτόκολλο της αναθέτουσας αρχής ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 104, 19005 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ .

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 31-08-20 ημέρα Δευτέρα  και ώρα  10.00 π.μ.

Ως ημερομηνία και ώρα αποσφράγισης  των προσφορών ορίζεται η 31-08-20,  ημέρα Δευτέρα  και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Αν, για λόγους ανωτέρας βίας, δεν διενεργηθεί η αποσφράγιση κατά την ορισθείσα ημέρα ή αν μέχρι τη μέρα αυτή δεν έχει υποβληθεί καμία προσφορά, η αποσφράγιση και η καταληκτική ημερομηνία αντίστοιχα μετατίθενται σε οποιαδήποτε άλλη ημέρα, με απόφαση της αναθέτουσας αρχής. Η απόφαση αυτή κοινοποιείται εγγράφως, πέντε (5) τουλάχιστον εργάσιμες ημέρες πριν τη νέα ημερομηνία, σε όσους οικονομικούς φορείς έλαβαν τα έγγραφα της σύμβασης και αναρτάται στο ΚΗΜΔΗΣ και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής, εφόσον διαθέτει. Αν και στη νέα αυτή ημερομηνία δεν καταστεί δυνατή η αποσφράγιση των προσφορών ή δεν υποβληθούν προσφορές, μπορεί να ορισθεί και νέα ημερομηνία, εφαρμοζομένων κατά τα λοιπά των διατάξεων των δύο προηγούμενων εδαφίων.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης σύμβασης έχουν:

 – φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στον τομέα εκτέλεσης δημοσίων έργων και που είναι εγκατεστημένα σε:

α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,

β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και

δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Οικονομικός φορέας συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ένωσης

Οι ενώσεις οικονομικών φορέων συμμετέχουν υπό τους όρους των παρ. 2, 3 και 4 του άρθρου 19 και των παρ. 1 (ε)  και 3 (β)του άρθρου 76  του ν. 4412/2016.

Δεν απαιτείται από τις εν λόγω ενώσεις να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή για την υποβολή προσφοράς. Σε περίπτωση που η ένωση αναδειχθεί ανάδοχος η νομική της μορφή πρέπει να είναι τέτοια που να εξασφαλίζεται η ύπαρξη ενός και μοναδικού φορολογικού μητρώου για την ένωση (πχ κοινοπραξία).

Για το διαγωνισμό και την εκτέλεση του έργου ισχύουν οι διατάξεις που ορίζονται στο άρθρο 7 της Αναλυτικής Διακήρυξης.

Δεν προβλέπεται η χορήγηση προκαταβολής στον Ανάδοχο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 16 της αναλυτικής διακήρυξης. Εγγυητική συμμετοχής δεν απαιτείται. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξι (6) μήνες από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών.

Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στο περιεχόμενο της σύμβασης, τα παραρτήματά τους και το έντυπο οικονομικής προσφοράς, στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας www.marathon.gr.  Για να υποβάλλουν όμως προσφορά οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να προμηθευτούν δωρεάν το έντυπο της Οικονομικής Προσφοράς, από τα γραφεία της αναθέτουσας αρχής, υπεύθυνη  κα ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ ή κα ΜΑΝΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ  , τηλ.22943 20541 ή 20546 ή να το τυπώσουν από την ηλεκτρονική μορφή του, φέροντας τη σφραγίδα και τα επίσημα στοιχεία της Υπηρεσίας.

Εφόσον έχουν ζητηθεί εγκαίρως, ήτοι έως την 25-08-20 η αναθέτουσα αρχή παρέχει σε όλους τους προσφέροντες που συμμετέχουν στη διαδικασία σύναψης σύμβασης συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με τα έγγραφα της σύμβασης, το αργότερο στις 28-08-20.

Πληροφορίες παρέχονται από τους ανωτέρω υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο Δήμαρχος

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣ

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •