3ο νηπιαγωγείο Νέας Μάκρης

Μίσθωση ακινήτου για την στέγαση του 3ου Νηπιαγωγείου Νέας Μάκρης

administrator Διαγωνισμοί - Προσκλήσεις

O Αντιδήμαρχος Μαραθώνος διακηρύσσει μειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου από το Δήμο μας στο οποίο θα στεγαστεί το

3Ο ΔΙΘΕΣΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της περίληψης της διακήρυξης από Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 έως και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 8:00 μέχρι τις 15.00

Μετά την παρέλευση της προβλεπόμενης εικοσαήμερης προθεσμίας οποιαδήποτε υποβολή προσφοράς είναι εκπρόθεσμη, εκτός αν πρόκειται για προσφορές που έχουν αποσταλεί εντός της εικοσαήμερης προθεσμίας (γεγονός που πρέπει να αποδεικνύεται με βέβαιη ημερομηνία).

Το ακίνητο  πρέπει να βρίσκεται στην Δημοτική Κοινότητα Νέας Μάκρης Δήμου Μαραθώνος. Πιο συγκεκριμένα, να  βρίσκεται στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Τερψιχόρης και Αρτέμιδος, Αρτέμιδος και 102, 102 και Ερμού, Ερμού και 159, 159 και Α. Λουίζου, Α. Λουίζου και Λ. Μαραθώνος, Λ. Μαραθώνος και Μαρούγκα,  Μαρούγκα και Λ. Ποσειδώνος, Λ. Ποσειδώνος εως και τη διασταύρωση Λ. Ποσειδώνος και Ε. Βενιζέλου και η περιοχή νότια των οδών Ε. Βενιζέλου, Ε. Βενιζέλου και Λ. Μαραθώνος,  Λ. Μαραθώνος και Β. Λαζάρου, Β. Λαζάρου, Πλωτίνου, Ι. Λουίζου, Αλεξάνδρειας, Ν. Ερυθραίας, Σ. Βέμπο, Τερψιχόρης, όπως περιγράφονται στο από 29-06-18 Πρακτικό των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων της Δημοτικής Ενότητας Νέας Μάκρης.

Προτιμητέα τα ακίνητα που βρίσκονται επί κυρίων οδών.

Το κτήριο θα πρέπει να είναι ισόγειο με συνολική ωφέλιμη επιφάνεια 130 τ.μ. και άνω. Η συνολική επιφάνεια, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως αύλειος χώρος, θα πρέπει να είναι 100 τ.μ. και άνω .

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε έξι (6) έτη από την ημερομηνία  υπογραφής της σύμβασης μίσθωσης με δυνατότητα παράτασης για άλλα έξι (6) έτη με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Ο Αντιδήμαρχος

Γεώργιος Νησιώτης


Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •