Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος με Αφετηρία τον Δήμο Μαραθώνος

websupport Δελτία τύπου

Το σύνθημα της εκκίνησης δόθηκε από τον Δήμαρχο Μαραθώνος Στέργιο Τσίρκα, τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα στις 9.00 το πρωί της Κυριακής 14 Νοεμβρίου στην ιστορική Αφετηρία της Διαδρομής στο Μαραθώνα, παρουσία εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου και του πολιτικού και αθλητικού κόσμου.

Χιλιάδες δρομείς κάθε ηλικίας από όλο τον κόσμο έτρεξαν και φέτος δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους με σκοπό τον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο ενώ πλήθος κόσμου βρέθηκε κατά μήκος της Μαραθώνιας Διαδρομής χειροκροτώντας και δίνοντάς τους δύναμη και κουράγιο.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν όχι μόνο στους νικητές της αυθεντικής διαδρομής Κώστα Γκελαούζο από τους άνδρες και Γκλόρια Πριβιλέτζιο από τις γυναίκες, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ξεχωριστή η παρουσία του δικού μας Στέλιου Πρασσά που στα 90 του τερμάτισε ξανά και έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα ζωής και θέλησης παγκοσμίως.

Ο Δήμος Μαραθώνος ευχαριστεί θερμά όλους τους δρομείς που τίμησαν με την παρουσία και την τεράστια προσπάθειά τους τον Δήμο μας και έτρεξαν την μοναδική αυτή διαδρομή καθώς ο Αυθεντικός Μαραθώνιος αποτελεί έναν από τους δυσκολότερους παγκοσμίως.

Επιπλέον ευχαριστούμε θερμά όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου, τους Συλλόγους, τους φορείς, τις αστυνομικές δυνάμεις, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και όλους τους εθελοντές, που συνέβαλαν κάθε ένας ξεχωριστά στην επιτυχία της άρτιας αυτής διοργάνωσης, με την ευχή να συναντηθούμε όλοι ξανά στον ιστορικό Μαραθώνα και του χρόνου.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •