Με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκαν οι γιορτές των ΚΔΑΠ του Δήμου Μαραθώνος

websupport Δελτία τύπου

Με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο Μαραθώνος Στέργιο Τσίρκα και τον Πρόεδρο των ΚΔΑΠ Αργύρη Λάσκο πραγματοποιήθηκαν σε γιορτινό κλίμα χαράς και ενθουσιασμού οι δυο χριστουγεννιάτικες γιορτές των ΚΔΑΠ Δήμου Μαραθώνος σε συνεργασία με το Γραφείο Αθλητισμού & Νέα Γενιάς, στα Δημοτικά Σχολεία του Μαραθώνα και της Αγίας Μαρίνας την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

Οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν δραστηριότητες όπως face painting, animateur, DJ, κλόουν, φωτογραφήθηκαν με τον Άη Βασίλη, με χιονάνθρωπους, με τον Ρούντολφ, ενθουσιάστηκαν με τις τεράστιες μασκότ, απόλαυσαν άφθονο ποπ κορν, μαλλί της γριάς, μελομακάρονα και κουραμπιέδες!

Οι ξεχωριστές μας δασκάλες Ξένια Μπρισίμη, Νάντια Πέππα και Αθανασία Παπαδημητρίου παρουσίασαν με ομάδες των παιδιών του ΚΔΑΠ τα κάλαντα με τη συνοδεία κιθάρας, σόου ρυθμικής και χριστουγεννιάτικα τραγούδια ως χορωδία.

Το κλείσιμο των γιορτών ήταν πραγματικά φαντασμαγορικό με τα πυροτεχνήματα να κατακλύζουν τον ουρανό χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά μας που μαζί με τους γονείς τους χόρεψαν με την καρδιά τους!

Ευχαριστίες στον Πρόεδρο των ΚΔΑΠ Αργύρη Λάσκο για τη διοργάνωση, στη συντονίστρια Αλεξάνδρα Αντωνιάδου και στην μοναδική ομάδα των εκπαιδευτικών μας για το καθημερινό μεράκι και την αγάπη που βάζουν σε κάθετι με στόχο τη δημιουργία και τη γνώση και με αποδεκτές τα παιδιά μας!

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ Μανώλης Γεωργάτος,  ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Καθημερινότητας Χρήστος Στάμος,  ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Αν. Αττικής Δημήτρης Αγγελής, ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μαραθώνος Γιώργος Πανταλέων κ.α.

Καλά Χριστούγεννα με υγεία, καλοτυχία και ευλογία σε όλο το κόσμο!

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •