Μια ιστορική απόφαση για τον Δήμο Μαραθώνος ελήφθη στο ΔΣ της 14/2/2023

websupport Δελτία τύπου

Στο δια ζώσης Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, ελήφθη μια ιστορική απόφαση για τον Δήμο Μαραθώνος, σχετικά με την απαλλοτρίωση οικοπεδικής έκτασης περίπου 13 στρεμμάτων μεταξύ του Εθνικού Σταδίου Νέας Μάκρης και της Λεωφ. Μαραθώνος, ιδιοκτησίας του Δήμου Σπάρτης, με σκοπό τη δημιουργία ολοκληρωμένου κλειστού γυμναστηρίου με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, το οποίο είναι αναγκαίο για την άθληση των δημοτών και της νεολαίας μας.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας στην εισήγησή του, ανέφερε ότι παρά την επικοινωνία του με τον Δήμαρχο Σπάρτης επί του θέματος για αρκετό χρονικό διάστημα και μέσω επιστολών και δια ζώσης, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, επομένως εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο τη μέθοδο δια της απαλλοτρίωσης, καθώς δεν υπάρχει αντίστοιχη έκταση στον Δήμο μας για αυτόν τον σκοπό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο «κίτρινος τύπος» της περιοχής μας, δεν αναφέρθηκε καν στην ιστορική αυτή απόφαση για τον Δήμο μας, παρόλο που του επετράπη να μαγνητοσκοπήσει χωρίς να έχει ζητήσει σχετική άδεια όπως προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Αντιθέτως, στο video που ανέβασε, έχει συμπεριλάβει μόνο ότι τον βολεύει για να εξυπηρετήσει τον αντιπολιτευτικό του χαρακτήρα, επιλέγοντας να κόψει με πασιφανή και άτεχνο τρόπο τις τεκμηριωμένες τοποθετήσεις και απαντήσεις του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα και των Δημοτικών Συμβούλων της συμπολίτευσης για σημαντικά θέματα που αφορούν τον τόπο μας. Το αποτέλεσμα αυτής του της προσπάθειας είναι λίγο, αλλά αναμενόμενο.

Εμείς επιλέγουμε τον δρόμο της ανάπτυξης και των έργων. Προχωράμε με σκληρή δουλειά, με πράξεις και αφήνουμε πίσω μας τους «πικραμένους-ες» που αναζητούν εναγωνίως μία κερκόπορτα για να γκρεμίσουν ό,τι έχει χτιστεί.

Η σελίδα γύρισε. Ο Δήμος Μαραθώνος προχωρά μόνο μπροστά.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •