Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Μαραθώνος για το έτος 2022-2023

websupport Δελτία τύπου

Ο Δήμος Μαραθώνος συμμετέχει για τρίτη χρονιά στο πρόγραμμα «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», με ΔΩΡΕΑΝ αθλητικές και πολιτιστικές  δραστηριότητες για παιδιά 5-12 ετών, που επιθυμούν να απασχοληθούν δημιουργικά τις  απογευματινές ώρες, αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες κατά τις πρωινές ώρες (SUMMER CAMP ).

Διάρκεια προγράμματος: 1-9-2022 έως 31-7-2023.

Κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά του Δήμου μας ΔΩΡΕΑΝ δραστηριότητες, όπως αθλοπαιδιές, στίβο, χορό, σχολική  μελέτη, εξάσκηση λόγου και αριθμητικής, φιλαναγνωσία, εργαστήρια ρομποτικής, επιστήμης και περιβάλλοντος, εικαστικών, θεατρικής αγωγής, μουσικής κ.α. 

Ως εκ τούτου σας καλούμε να συμπληρώσετε την Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος – συμμετοχής στις δραστηριότητες (προτεινόμενος αριθμός 4 δραστηριότητες) που επισυνάπτεται παρακάτω και

α) να την  παραδώσετε στο Διευθυντή του σχολείου σας, 

β) ή να την καταθέσετε στο γραφείο του Εντεταλμένου Συμβούλου για τα  ΚΔΑΠ κ. Αργύρη Λάσκο στο δημοτικό κατάστημα Νέας Μάκρης, (Λεωφ. Μαραθώνος 104, 1ος όροφος),

γ) ή να την αποστείλετε με e-mail στο: kdapmarathonas@gmail.com,

δ) ή την υποβάλετε ηλεκτρονικά ακολουθώντας το παρακάτω link: https://forms.gle/9jRZ5vSL1uivUBJR7,

ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΩΣ ΤΙΣ  31/5/2022. 

Η συμμετοχή σας είναι σημαντική για να πετύχουμε, αλλά και για να δημιουργήσουμε μαζί, ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων βασισμένο στις ανάγκες αλλά και στις επιθυμίες των δικών μας παιδιών.

Για επιπλέον πληροφορίες ή για οποιαδήποτε  απορία μπορείτε να τηλεφωνείτε στους αριθμούς: 22943-20508, 6940 909 108. 

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •