Ολοκληρώθηκε η συντήρηση του παρκέ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Γιάννης Δημητριάδης»

websupport Αθλητισμός, Δελτία τύπου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης όλης της επιφάνειας του παρκέ του κλειστού γηπέδου μπάσκετ «Γιάννης Δημητριάδης» στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης. 

Η συντήρηση αφορά στο 1ο σκέλος της χρηματοδότησης του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ-Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων» του Υπουργείου Εσωτερικών. Στην χρηματοδότηση περιλαμβάνονται  επίσης το γήπεδο ποδοσφαίρου Ερυθρού (αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα) και το γήπεδο ποδοσφαίρου Αγίας Μαρίνας (συντήρηση και αντικατάσταση υφιστάμενης περίφραξης, συντήρηση τάπητα αγωνιστικού χώρου, αντικατάσταση υφιστάμενων πυλώνων φωτισμού με σύγχρονους τύπου led).

Συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Γιάννης Δημητριάδης» πραγματοποιήθηκαν με υλικά μη τοξικά για τον άνθρωπο, οι εξής εργασίες:

  1. Απεντόμωση με υποκαπνισμό προκειμένου να αποκλειστεί η πιθανή ύπαρξη ξυλοφάγων εντόμων (πιστοποιητικό απεντόμωσης).
  2. Τρίψιμο όλης της επιφάνειας του παρκέ για την απομάκρυνση υφιστάμενων βερνικιών.
  3. Έλεγχος ξύλων δαπέδων και αποκατάσταση τυχόν πολύ φθαρμένων ή σπασμένων.
  4. Στοκάρισμα σε τρύπες, βαθιά χτυπήματα και ρωγμές. 
  5. 1ηστρώση βερνίκι.
  6. Γραμμογράφηση συμφωνά με τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού  για γήπεδα καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης.
  7. Τελικό βερνίκωμα με αντιολισθητικό και μη αντανακλαστικό βερνίκι.

Ευχαριστούμε θερμά την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για την συνεργασία. Η προσπάθεια ουσιαστικής αναβάθμισης των αθλητικών μας εγκαταστάσεων για την ασφαλή άθληση της νεολαίας μας, συνεχίζεται.

Στις φωτογραφίες, το γήπεδο πριν και μετά την συντήρηση.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •