Ο Δήμος Μαραθώνος στηρίζει την Τοπική Αγορά

websupport Δελτία τύπου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαβούλευση μεταξύ του προέδρου της Κοινότητας Νέας Μάκρης κ. Κωνσταντίνου Κουλούκουσα και των επιχειρηματιών του παραλιακού μετώπου με θέμα: «Πεζοδρόμηση – Μονοδρόμηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος».

Παρόντες στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Μαΐου στο Αμφιθέατρο του Αθλητικού & Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης ήταν: ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου και ο Τοπικός Σύμβουλος Νέας Μάκρης κ. Κωνσταντίνος Αναστασίου.

Ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας, στην τοποθέτησή του, ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους επιχειρηματίες για τα δρομολογημένα έργα, αφουγκράστηκε τις επιθυμίες τους και υποσχέθηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα κάνει το καλύτερο δυνατό, πάντα στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος. Τόνισε, επίσης, ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση του Δήμου με συγκοινωνιολόγο της Σ.Β.Α.Κ (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας) προκειμένου να υπάρξει επιστημονική πρόταση για την «Πεζοδρόμηση – Μονοδρόμηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος», για την οποία (σ.σ. πρόταση) θα ενημερωθούν, σε νέα συνάντηση, οι επιχειρηματίες.

«Σήμερα είχαμε μια πολύ ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση με επιχειρηματίες της πόλης μας, κυρίως από τον χώρο της εστίασης, όπου, βασικό θέμα ήταν η πεζοδρόμηση – μονοδρόμηση του παραλιακού μετώπου της Νέας Μάκρης. Ανακοινώσαμε τα μέτρα που έχουμε πάρει από την αρχή της πανδημίας καθώς και άλλα που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Η στήριξη της Τοπικής αγοράς είναι βασική προτεραιότητα για εμάς και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να διευκολύνουμε και να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες μας. Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •