Ο Δήμος Μαραθώνος συμμετέχει ενεργά στην πανελλαδική εκστρατεία του ΕΔΔΥΠΠΥ για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου

websupport Δελτία τύπου

Στο πλαίσιο των συνεχών δράσεων υγείας και πρόληψης, ο Δήμος Μαραθώνος και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Μαραθώνος συμμετέχουν ενεργά στην εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης  του καρκίνου του παχέος εντέρου που διοργανώνει το  Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων,  μέλος του Δικτύου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. 

Βασιζόμενοι στα προληπτικά πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ. προτρέπουμε όλους τους δημότες μας να εξεταστούν στα Διαγνωστικά Κέντρα του Δήμου Μαραθώνος που συμμετέχουν και στηρίζουν την  εκστρατεία «Ελάτε να κάνουμε τον Καρκίνο του  παχέος εντέρου παρελθόν», τα οποία είναι :

ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ (bioiatriki.gr):

Βιοιατρική Αγίου Στεφάνου, Χέλμου 24, τηλ 210 6215200

Βιοιατρική Ραφήνας, 26ο χλμ Λεωφ.Μαραθώνος, τηλ 2294 440010

ΌΜΙΛΟΣ ΙΑΣΙΣ (iasis-med.gr):

Ίασις Νέας Μάκρης, Αγίας Παρασκευής 2, τηλ 2294 200543

Ίασις Μαραθώνα, Λεωφ.Μαραθώνος 134, τηλ 2294 100200

1. Στα παραπάνω Διαγνωστικά Κέντρα μπορούν να κάνουντον ετήσιο έλεγχο Ανίχνευσης Αιμοσφαιρίνης Κοπράνων,αν είναι 50 έως 75 ετών, με τιμή έως 3€.

2. Να εγγραφούν στο λογισμικό τωνΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου Μαραθώνοςγια να ενημερώνονται εγκαίρως για την επανεξέταση τους μέσω του site www.kepygeias.org.

3. Να λαμβάνουν ηλεκτρονικά το ενημερωτικό υλικό δημιουργώντας προφίλ στο λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ.

4. Ένας μικρός αριθμός πολιτών (έως 10% του συνόλου των παραπεμπομένων) ανασφάλιστων και απόρων, που έχουν λάβει ειδικό παραπεμπτικό μέσω του Δήμου τους ότι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, θα εξυπηρετείται δωρεάν. 

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •