The Sophia Foundation for Children orphanage, 'Makarios Children’s Home' in Kenya

Ο Μαραθώνας για την Κένυα | Για τα παιδιά όλου του κόσμου…

administrator Δελτία τύπου

Με πρωτοβουλία της Πρέσβειρας του Μαραθώνα στον κόσμο, κας Άλκηστης Πρωτοψάλτη, εκφράζουμε εμπράκτως την αλληλεγγύη του Μαραθώνα στα παιδιά της περιοχής Νυέρι της Κένυας.
Με την υποστήριξη αθλητικών Ποδοσφαιρικών Συλλόγων και Σωματείων του Μαραθώνα και όχι μόνο, και συγκεκριμένα από: ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦΠ, ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Α.Ο., ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΘΗΣΕΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, Α.Ο. ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ και τη στήριξη των εταιρειών PUMA, DHL & GREEN COLA, θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 και ώρα 15:30 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στις εγκαταστάσεις της Αφετηρίας Μαραθωνίου Δρόμου, για την παράδοση αθλητικού εξοπλισμού που έχει συγκεντρωθεί για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Μακάριος, το οποίο φιλοξενεί, ανατρέφει και διαπαιδαγωγεί παιδιά που ζούσαν αβοήθητα στους δρόμους, εγκλωβισμένα σε φυλακές ανηλίκων, κακοποιημένα, παιδιά που είναι φορείς του AIDS.

Σε αυτήν τη συμβολική τοποθεσία τιμάμε την ιστορία μας και μεταδίδουμε το μήνυμα της Μαραθώνιας Διαδρομής με στόχο την ανάπτυξη και την αναβάθμιση του αθλητισμού στο Νυέρι της Κένυας.

Στην Εκδήλωση θα παρευρεθούν η Πρέσβειρα του Μαραθώνα στον Κόσμο, κα Άλκηστης Πρωτοψάλτη και η Πρόεδρος του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά, κα Μαρίνα Σιακόλα, εκπρόσωπος του Επίτιμου Προξενείου της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελληνική Δημοκρατία και ο Δήμαρχος Μαραθώνος, κος Ηλίας Ψηνάκης καθώς και εκπρόσωποι & αθλητές των Συλλόγων και Σωματείων.

Η παρουσία σας στην Εκδήλωση θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και παράλληλα θα αποτελέσει ένδειξη στήριξης της προσπάθειας του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά για την καταπολέμηση της φτώχειας και τις επιπτώσεις της όσον αφορά στα παιδιά.

Η Πρέσβειρα του Μαραθώνα στον κόσμο, κα Άλκηστης Πρωτοψάλτη

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •