Παραδόθηκε η παιδική χαρά στην παραλία Νέας Μάκρης

websupport Δελτία τύπου, Τεχνικές Υπηρεσίες

Ο Δήμος Μαραθώνος συνεχίζει την καθημερινή αυτοδιοικητική του δράση και παραδίδει μια ολοκαίνουρια πιστοποιημένη παιδική χαρά στην Παραλία Νέας Μάκρης. Η νέα παιδική χαρά πληρεί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας, περιλαμβάνει όμορφα και πρωτότυπα παιχνίδια, ελαστικό δάπεδο ασφαλείας, παγκάκια για την ανάπαυση των παιδιών και των συνοδών τους και ξύλινη περίφραξη.

Η συγκεκριμένη είναι η πρώτη από το σύνολο των πέντε νέων παιδικών χαρών της πρώτης φάσης του έργου. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες και για τις άλλες τέσσερις παιδικές χαρές σε Βαρνάβα, Γραμματικό, Μαραθώνα και Νέα Μάκρη όπου σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να παραδοθούν στους κατοίκους του Δήμου.

Το έργο που είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας στις 9 Ιουνίου, θα γίνει σε τρεις φάσεις και προβλέπει στο σύνολο του τη δημιουργία δεκατριών (13) νέων πιστοποιημένων παιδικών χαρών και στις τέσσερις κοινότητες του Δήμου Μαραθώνος.

Ο αντιδήμαρχος ανάπτυξης και έργων Βαγγέλης Σωτηρίου δηλώνει ότι “σε καιρούς δύσκολους, κάνουμε το παν, ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα στιγμές χαράς και παιχνιδιού, με ασφάλεια, κάθε μέρα – αλλά και οι γονείς και όλοι μας να έχουμε ποιοτικούς δημόσιους χώρους, με σύγχρονες προδιαγραφές. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι πρέπει όλοι μας να προστατεύσουμε το νέο αυτό μικρό στολίδι του Δήμου μας και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη συνεργασία όλων μας”.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •