Παραλιακός πεζόδρομος, παιδικές χαρές και χώροι άθλησης στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων του Δήμου Μαραθώνος

websupport Δελτία τύπου

Την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020, στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης συνεδρίασε η Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσεων του Δήμου Μαραθώνος υπό την προεδρία του Δήμαρχου κ. Στέργιου Τσίρκα, παρουσία των μελών της, Αντιδημάρχων κ.κ. Ευάγγελου Κυπαρίσση, Αργύρη Λάσκου και Γεώργιου Ζορμπά και του Γενικού Γραμματέα κ. Νίκου Ζολοταριώφ. Στη συνεδρίαση συμμετείχε εκτάκτως και ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Στάμος.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν:

  1. Αντικείμενο προβληματισμού αποτέλεσε το γεγονός ότι στον παραλιακό πεζόδρομο Νέας Μάκρης – Μαραθώνα, καθώς είναι ο πλέον δημοφιλής για περίπατο στους κατοίκους του Δήμου μας, δημιουργούνται κατά περιόδους, συνθήκες συμπτωματικού συνωστισμού, λόγω της στενότητάς του.
  2. Εξίσου προβληματισμό δημιουργεί το γεγονός της παραβίασης των περιοριστικών όρων για τη μη χρήση κοινόχρηστων παιδικών χαρών και χώρων άθλησης – ακόμα και αυτών που ο Δήμος έχει τη δυνατότητα να κλείσει.
  3. Αξίζει ταυτόχρονα αναφοράς, ότι η λαϊκή αγορά στη Νέα Μάκρη, λειτούργησε σήμερα (σ.σ. 2/4/2020) με ασφάλεια και σύμφωνα με τα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού, δείγμα της ενεργού συμμετοχής των συμπολιτών μας στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, για μια ακόμα φορά καλεί όλους τους συμπολίτες μας να επιδείξουν υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά, ελαχιστοποιώντας τις άσκοπες μετακινήσεις και αποφεύγοντας τη δημιουργία συνθηκών συνωστισμού.

#Μένουμε σπίτι. Μένουμε υγιείς!

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •