Παροχή υπηρεσιών μαγνητοφώνησης και απομαγνητοφώνησης συνεδριάσεων

Παροχή υπηρεσιών μαγνητοφώνησης και απομαγνητοφώνησης συνεδριάσεων

administrator Διαγωνισμοί - Προσκλήσεις

Ο Δήμος Μαραθώνος ενδιαφέρεται να αναθέσει την Παροχή υπηρεσιών μαγνητοφώνησης και απομαγνητοφώνησης συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνος, εκτιμώμενης αξίας 11.998,29 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%, όπως αυτές περιγράφονται στην Π4/2018 Μελέτη του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Για την κάλυψη της δαπάνης των ανωτέρω υπηρεσιών έχουν εκδοθεί:

α) η με αριθ. πρωτ. 24966/28-09-2018 απόφαση ανάληψης υποχρέωσης με αριθ. ΑΔΑ: ΩΟ3ΣΩΛΜ-ΨΤ1 και

β) η βεβαίωση της Προϊσταμένης Οικονομικών Υπηρεσιών, επί της ανωτέρω απόφασης, για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού, τη συνδρομή των προϋποθέσεων της παρ 1α του άρθρου 4 του ΠΔ 80/2016 και τη δέσμευση στα οικείο Μητρώο Δεσμεύσεων των αντίστοιχων πιστώσεων με α/α 367.

Παρακαλούμε, όπως μας αποστείλετε σχετική προσφορά για τις ανωτέρω υπηρεσίες όπως αναλυτικά αναφέρονται στην προαναφερόμενη Π4/2018 Μελέτη μέχρι την Πέμπτη 11/10/2018 στο γραφείο Πρωτοκόλλου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Μάκρης και μέχρι ώρα 13:30, προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  1. α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου ή το αίτημα που έχετε υποβάλλει στο ΚΕΠ για χορήγηση αυτού. Η υποχρέωση αφορά ιδίως: αα) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.), ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιρειών (Ι.Κ.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, αβ) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και αγ) στις περιπτώσεις των συνεταιρισμών τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. β. Φορολογική ενημερότητα. γ. Ασφαλιστική ενημερότητα δ. Υπεύθυνη δήλωση αναφορικά με τους οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης στους οποίους οφείλετε να καταβάλετε εισφορές (Οργανισμούς κύριας και επικουρικής ασφάλισης). ε. Νομιμοποιητικά έγγραφα εκπροσώπησης.
  2. Υπεύθυνη δήλωση ότι αποδέχεστε τους όρους της με αριθ. Π4/2018 Μελέτης του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
  3. Υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτετε την κατάλληλη υποδομή, δηλαδή το απαραίτητο κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς και κατάλληλο εξοπλισμό και μηχανήματα όπως ενισχυτές, ηχεία, μικρόφωνα, κονσόλα κ.λ.π., ώστε αξιόπιστα και σε σύντομο χρονικό διάστημα να επιτελέσετε την εργασία αυτή.

Τα παραπάνω θα υποβληθούν σε κλειστό ΚΥΡΙΩΣ φάκελο στον οποίο θα αναγράφονται οι ενδείξεις:

α. Η λέξη ΠΡΟΣΦΟΡΑ με κεφαλαία γράμματα

β. Ο πλήρης τίτλος της υπηρεσίας του Δήμου Μαραθώνος που διενεργεί την υπηρεσία (ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ- Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ)

γ. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της πρόσκλησης

δ. Η ημερομηνία διενέργειας της διαδικασίας και ο τίτλος της υπηρεσίας

ε. Τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα – συμμετέχοντος (τίτλος και ταχυδρομική διεύθυνση της επιχείρησης, ή ονοματεπώνυμο – Α.Φ.Μ. – Δ.Ο.Υ. – αριθμός τηλεφώνου –  ηλεκτρονική διεύθυνση).

Μέσα στον ΚΥΡΙΩΣ φάκελο θα περιλαμβάνεται ένας επιπλέον κλειστός (υπο)φάκελος με την ένδειξη «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ», ο οποίος θα περιλαμβάνει το έντυπο οικονομικής προσφοράς συμπληρωμένο.

Η προσφορά θα αξιολογηθεί από την αρμόδια υπηρεσία, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάση τιμής (χαμηλότερη τιμή). Η διαδικασία θα διεξαχθεί βάσει των διατάξεων του Ν. 4412/2016. Η αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί την ίδια ημέρα και ώρα 14:00.

 

Ο Δήμαρχος

Ηλίας Ψηνάκης


Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •