Περί έγκρισης διενέργειας δημοσίευσης

websupport Αποφάσεις Δημάρχου

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΘΕΜΑ: «Περί έγκρισης διενέργειας δημοσίευσης για την «Ανάρτηση των Κτηματογραφικών Διαγραμμάτων, Κτηματολογικών Πινάκων και της Πρότασης Τροποποίησης Πολεοδομικής Μελέτης  για την «Κτηματογράφηση – Τροποποίηση Πολεοδομικής Μελέτης – Συμπληρωματική Πράξη Εφαρμογής Παραρεμάτιας περιοχής 5ης Π.Ε. Νέας Μάκρης» της Δ.Ε. Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών».

Αριθμός Απόφασης: 30/2023

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 «Πρόγραμμα Καλλικράτης»
  2. Τις διατάξεις του άρθρου 118 του Ν. 4412/2016 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)»
  3. Τις διατάξεις του άρθρου 209 § 9β Ν. 3463/06 όπως ισχύει.
  4. Τις διατάξεις του άρθρου 1 και 3 του Ν. 5005/22 όπως ισχύει
  5. Το γεγονός ότι για την υπό διενέργεια δαπάνη έχει αναληφθεί η με αριθμό πρωτοκόλλου 1517/21-01-2023 Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης με ΑΔΑ 6Τ6ΦΩΛΜ-Ι2Ε, η οποία έχει καταχωρηθεί με α/α 174 στο Μητρώο Δεσμεύσεων του Δήμου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν.4555/18 [ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι] με ΑΔΑΜ 23REQ012021689.
  6. Το πρωτογενές αίτημα, το οποίο έχει καταχωρηθεί στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων με ΑΔΑΜ[1] 23REQ011973752
  7. Την αναγκαιότητα της εργασίας[2] με τίτλο « «Ανάρτηση των Κτηματογραφικών Διαγραμμάτων, Κτηματολογικών Πινάκων και της Πρότασης Τροποποίησης Πολεοδομικής Μελέτης  για την «Κτηματογράφηση – Τροποποίηση Πολεοδομικής Μελέτης – Συμπληρωματική Πράξη Εφαρμογής Παραρεμάτιας περιοχής 5ης Π.Ε. Νέας Μάκρης» της Δ.Ε. Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος» και «Τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού Σχεδίου πόλεως, στο Ο.Τ. 838, της 6ης πολεοδομικής ενότητας»
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Α. Εγκρίνουμε τη διενέργεια των εργασιών [3] με τίτλο ««Ανάρτηση των Κτηματογραφικών Διαγραμμάτων, Κτηματολογικών Πινάκων και της Πρότασης Τροποποίησης Πολεοδομικής Μελέτης  για την «Κτηματογράφηση – Τροποποίηση Πολεοδομικής Μελέτης – Συμπληρωματική Πράξη Εφαρμογής Παραρεμάτιας περιοχής 5ης Π.Ε. Νέας Μάκρης» της Δ.Ε. Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος» και «Τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού Σχεδίου πόλεως, στο Ο.Τ. 838, της 6ης πολεοδομικής ενότητας» , σε εφαρμογή των διατάξεων  του Ν. 5005/22 όπως ισχύει , με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Β. Εγκρίνουμε τις δημοσιεύσεις ανακοίνωσης  του δημάρχου με τίτλο « Ανάρτηση των Κτηματογραφικών Διαγραμμάτων, Κτηματολογικών Πινάκων και της Πρότασης Τροποποίησης Πολεοδομικής Μελέτης  για την «Κτηματογράφηση – Τροποποίηση Πολεοδομικής Μελέτης – Συμπληρωματική Πράξη Εφαρμογής Παραρεμάτιας περιοχής 5ης Π.Ε. Νέας Μάκρης» της Δ.Ε. Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος» και «Τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού Σχεδίου πόλεως, στο Ο.Τ. 838, της 6ης πολεοδομικής ενότητας»

Γ. Την αποστολή πρόσκλησης προς τις εφημερίδες :[4] α)ΘΡΙΑΣΙΟ (ημερήσια) και β) ΖΩ ΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (τοπική), η οποία θα αναρτηθεί στο ΚΗΜΔΗΣ για πέντε (5) ημέρες πριν την κοινοποίηση της απόφασης ανάθεσης.

Δ. Η αξιολόγηση των προσφορών για την εν λόγω εργασία θα διενεργηθεί από την αρμόδια Υπηρεσία, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και για το σκοπό αυτό ορίζεται ο υπάλληλος Χρύσανθος Τσιάμης, ο οποίος θα προβεί στην αξιολόγηση των προσφορών[5] (πχ. εντός τριών ημερών από την παραλαβή των προσφορών).

Η παρούσα απόφαση έλαβε αύξοντα αριθμό ( 30/2023 ΑΔ ) και θα αναρτηθεί στο δικτυακό τόπο ειδικού σκοπού του Δήμου (http://sites.diavgeia.gov.gr/marathon).

Ο Δήμαρχος

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣ

 

[1] (αναρτάται εφόσον η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης είναι ίση ή ανώτερη του ποσού των 2.500 € άνευ Φ.Π.Α)

[2] Ή Υπηρεσίας

[3] Ή υπηρεσίας

[4] Ή προς περισσότερους ή προς κάθε ενδιαφερόμενο.

[5] (ΒΙΒΛΙΟ Ι) Σε περίπτωση που έχει προσκληθεί να υποβάλλει προσφορά μόνο ένας οικονομικός φορέας η αξιολόγηση συνίσταται στο να διαπιστωθεί εάν η υποβαλλόμενη προσφορά πληροί τις απαιτήσεις των τεχνικών προδιαγραφών που έχει ορίσει η υπηρεσία και ότι η προσφερόμενη τιμή δεν υπερβαίνει την τιμή που έχει ορισθεί στον προϋπολογισμό της μελέτης δεδομένου ότι αυτή έχει προκύψει κατόπιν έρευνας αγοράς.  

Σε περίπτωση που έχουν υποβληθεί περισσότερες της μίας προσφορές η αξιολόγηση συνίσταται στο να διαπιστωθεί εάν οι υποβαλλόμενες προσφορές πληρούν τις απαιτήσεις των τεχνικών προδιαγραφών που έχουν ορισθεί και να συγκριθούν οι προσφορές ανάλογα με το κριτήριο ανάθεσης (χαμηλότερη τιμή ή συμφερότερη προσφορά) (αρ. 86 Ν. 4412/2016).

(ΒΙΒΛΙΟ ΙΙ) Η ανάθεση γίνεται με κριτήριο την δυνατότητα της καλής και έγκαιρης εκτέλεσης της σύμβασης και της οικονομικής προσφοράς.

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΨΡ9ΥΩΛΜ-Ψ5Γ

https://diavgeia.gov.gr/doc/ΨΡ9ΥΩΛΜ-Ψ5Γ

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •