Προληπτική απολύμανση σε δημοτικούς και κοινόχρηστους χώρους πραγματοποίησε ο Δήμος Μαραθώνος

websupport Δελτία τύπου

Δυναμική παρέμβαση για την ενίσχυση της πρόληψης της μετάδοσης του νέου κορωνoϊού covid-19 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στον Δήμο Μαραθώνος μετά από απόφαση του Δήμαρχου κ. Στέργιου Τσίρκα.

Μετά την προληπτική απολύμανση όλων των σχολικών κτιρίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια), των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών, των Δημοτικών Καταστημάτων (Βαρνάβα, Γραμματικού, Μαραθώνα, Νέας Μάκρης) των Πολιτιστικών Κέντρων και των Κλειστών Γυμναστηρίων, την περασμένη εβδομάδα, σειρά είχαν, τη Δευτέρα και την Τρίτη 16-17 Μαρτίου 2020, το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου (εσωτερικά και εξωτερικά), οι κεντρικές πλατείες όλων των Δημοτικών Κοινοτήτων, οι προαύλιοι χώροι των σχολείων, των δημοτικών καταστημάτων, των Ιερών Ναών κ.λπ.

«Η Δημοτική Αρχή με πλήρη συναίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασης και σε συνεχή διαδικασία αλληλοενημέρωσης με όλους τους Επιστημονικούς και Διοικητικούς Φορείς του Δημοσίου και της Αυτοδιοίκησης, έχει πάρει όλα τα προτεινόμενα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτών των μέτρων εντάσσονται και οι προληπτικές απολυμάνσεις που έγιναν στα Σχολικά Κτίρια της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στα Δημοτικά Καταστήματα, στους Δημοτικούς και Κοινόχρηστους χώρους κ.λπ. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις Εθελοντικές Ομάδες του Δήμου μας που και σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες έδωσαν, δυναμικά, το παρόν» δηλώνει ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •