Προμήθεια και εγκατάσταση κλιματιστικών για τα κτίρια του Δήμου Μαραθώνος

websupport Διαγωνισμοί - Προσκλήσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση

κλιματιστικών για τα κτίρια του Δήμου Μαραθώνος», προϋπολογισμού 7.229,20 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (24%) με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Για την κάλυψη της δαπάνης της ανωτέρω προμήθειας έχει εκδοθεί:

α) η με αριθ. πρωτ. 4212/22-02-2023 (ΑΔΑ: 945ΡΩΛΜ-Ν06) απόφαση ανάληψης υποχρέωσης

και

β) η βεβαίωση της Προϊσταμένης Οικονομικών Υπηρεσιών, επί της ανωτέρω απόφασης, για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού, τη συνδρομή των προϋποθέσεων της παρ. 1α του άρθρου 4 του ΠΔ 80/2016 και τη δέσμευση στο οικείο Μητρώο Δεσμεύσεων της αντίστοιχης πίστωσης με α.α. 228.

Παρακαλούμε όπως, μέχρι Τρίτη 07-03-2023 μας αποστείλετε στο γραφείο Πρωτοκόλλου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Μάκρης έως ώρα 15:00 μ.μ. σχετική προσφορά για την ανωτέρω προμήθεια.

Αφού λάβετε υπόψη τις τεχνικές προδιαγραφές της με αριθμ. 03/2023 Μελέτης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση κλιματιστικών για τα κτίρια του Δήμου Μαραθώνος», όσο και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό της, να υποβάλετε:

  1. Την οικονομική σας προσφορά σε κλειστό φάκελο που θα κατατεθεί στο Πρωτόκολλο του Δήμου,
  2. Φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα οι οποίες να είναι σε ισχύ κατά τον χρόνο υποβολής τους,
  3. Νομιμοποιητικά έγγραφα εκπροσώπησης εφόσον πρόκειται για μη φυσικό πρόσωπο,
  4. Βεβαίωση εγγραφής στο Βιοτεχνικό ή Εμπορικό ή Βιομηχανικό Επιμελητήριο,
  5. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/1986 αντί ποινικού μητρώου με την οποία να δηλώνετε ότι δεν έχετε καταδικαστεί με αμετάκλητη απόφαση για τα αδικήματα του αρ. 73 παρ. 1 περιπτ. α’ έως στ’ Ν. 4412/2016,
  6. Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/1986 περί μη επιβολής σε βάρος σας της κύρωσης του οριζόντιου αποκλεισμού σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του αρθ. 74 Ν. 4412/16 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
  7. Υπεύθυνη Δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 Ν. 1599/1986 στην οποία θα δηλώνετε ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε πλήρως τους όρους της με αριθμ. 3/2023 Μελέτης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και ότι τα είδη που θα προμηθεύσετε συμμορφώνονται με τις τεχνικές προδιαγραφές που αναφέρονται σε αυτή.
  8. Αντίγραφο τεχνικών εγχειριδίων (prospectus) του εργοστασίου κατασκευής, από τα οποία τεκμηριώνονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προσφερόμενων μηχανημάτων,
  9. Αντίγραφο οδηγιών χρήσης και προφύλαξης των προσφερόμενων μηχανημάτων στα ελληνικά.
  10. Πιστοποίηση ISO 9001 και 14001 του κατασκευαστή καθώς και τεκμηριωμένα πιστοποιητικά σήμανσης CE (Οδηγία 93/42/ΕΟΚ) ή ισοδύναμα από τα οποία να προκύπτει ότι ικανοποιούνται οι αντίστοιχες απαιτήσεις των σχετικών οδηγιών της Ε.Ε..
  11. Τυχόν άλλα πιστοποιητικά ή άλλες καλύψεις διεθνών προτύπων που διαθέτουν τα προσφερόμενα μηχανήματα.

Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένες από τον νόμιμο εκπρόσωπο, με ημερομηνία σύνταξης μετά την ημερομηνία κοινοποίησης της παρούσας και θεωρημένες για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια υπηρεσία.

Σας ενημερώνουμε ότι η υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (Α΄ 75) μπορεί να συντάσσεται στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης του άρθρου 52 του ν. 4635/2019, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής «e-Dilosi». Η ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται και γίνεται αποδεκτή σύμφωνα με τα οριζόμενα στο εικοστό τέταρτο άρθρο της ΠΝΠ ΦΕΚ (Α68 20-03-2020).

Σε περίπτωση που τα ανωτέρω υποβληθούν στο πρωτόκολλο η υποβολή θα γίνει σε κλειστό

ΚΥΡΙΩΣ φάκελο στον οποίο θα αναγράφονται οι ενδείξεις:

α. Η λέξη ΠΡΟΣΦΟΡΑ με κεφαλαία γράμματα.

β. Ο πλήρης τίτλος της υπηρεσίας του Δήμου Μαραθώνος που διενεργεί τις διαδικασίες για την προμήθεια (ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ- Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ).

γ. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της παρούσας πρόσκλησης.

δ. Η ημερομηνία και ώρα διενέργειας της διαδικασίας και ο τίτλος της προμήθειας.

ε. Τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα – συμμετέχοντος (τίτλος και ταχυδρομική διεύθυνση της επιχείρησης, ή ονοματεπώνυμο – Α.Φ.Μ. – Δ.Ο.Υ. – αριθμός τηλεφώνου – ηλεκτρονική διεύθυνση).

Μέσα στο ΚΥΡΙΩΣ φάκελο θα περιλαμβάνεται επιπλέον ένας ξεχωριστός κλειστός ΥΠΟ φάκελος με την ένδειξη «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ», ο οποίος θα περιλαμβάνει συμπληρωμένο το «ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ».

Κριτήριο κατακύρωσης της σύμβασης είναι η υποβαλλόμενη προσφορά να πληροί τις απαιτήσεις των τεχνικών προδιαγραφών που έχει ορίσει η υπηρεσία και η προσφερόμενη τιμή να μην υπερβαίνει την τιμή που έχει ορισθεί στον προϋπολογισμό της μελέτης δεδομένου ότι αυτή έχει προκύψει κατόπιν έρευνας αγοράς.

Κριτήριο κατακύρωσης της σύμβασης είναι η χαμηλότερη τιμή.

Όλα τα παραπάνω μπορούν εναλλακτικά να αποσταλούν στο e-mail info@marathon.gr έως και την Τρίτη, 07-03-2023 ώρα 15:00 μ.μ..

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣ

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •