Τοπικός Αστυνόμος

Τοπικός Αστυνόμος Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα

administrator Δελτία τύπου

Η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στους δημότες μέσα στο δύσκολο και ευμετάβλητο οικονομικά και κοινωνικά περιβάλλον, που διέπει την χώρα τα τελευταία χρόνια είναι για την Δημοτική Αρχή πρώτιστο και βασικό μέλημα. Παρότι οι αποφάσεις για την ανασυγκρότηση των αστυνομικών τμημάτων της χώρας είναι κεντρικά ειλημμένες, η εγκατάσταση του τοπικού αστυνομικού στον Μαραθώνα είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση της ασφάλειας των συμπολιτών μας.

Με το υπ’αριθμόν 2247/17/1828434 έγγραφο του Αρχηγείου της Ελληνική Αστυνομίας μας διαβιβάστηκε η 1277/17/1817067/12-09-2017 διαταγή του προϊσταμένου Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ με την οποία ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ το αίτημα της Δημοτικής Αρχής για την λειτουργία του θεσμού του ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ.

Ο χώρος εγκατάστασης του Τοπικού Αστυνόμου, βρίσκεται στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Μαραθώνα επί της οδού Οινόης 6. Με τις συντονισμένες ενέργειες από τον Δήμο και με την μέριμνα των υπηρεσιών του, ο χώρος κατέστη άμεσα λειτουργικός για να υποδεχτεί τον Τοπικό Αστυνομικό ώστε να μπορεί να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του στους πολίτες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτης κ. Τόσκα και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την άμεση και θετική ανταπόκριση στο αίτημα μας και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους δημότες μας πως θα συνεχίσουμε την μεγάλη προσπάθεια για την ενδυνάμωση τους αισθήματος ασφαλείας και της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμο μας.

Ώρες εξυπηρέτησης του κοινού

Δευτέρα και Παρασκευή από τις 07:00 έως και τις 15:00

Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 15:00 έως και τις 23:00

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •