Συνεχείς οι συναντήσεις μεταξύ του Δήμου Μαραθώνος και του Υπουργείου Υποδομών

Τμήμα Πληροφορικής Δελτία τύπου 2 Σχόλια

Το γραφείο του Δήμαρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα επισκέφτηκε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών αποτελούμενο από τους κ. Αντώνη Κοτσώνη διευθυντή Υδραυλικών Έργων, κ. Θεόδωρο Τσουκαλά διευθυντή Λιμενικών Υποδομών, Γεωργία Καστραντά διευθύντρια Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων και η κα Ελένη Παπαδάκη αναπληρώτρια προϊσταμένη Τμήματος Κατασκευών, σε μία συνέχεια επαφών και συναντήσεων που έχουν ξεκινήσει, μεταξύ Δήμου και Υπουργείου.

Τα βασικά θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι, η μελέτη της παραλιακής ζώνης για την προστασία των ακτών από τη διάβρωση, αλλά και αντιπλημμυρικά έργα που απαιτούνται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και Κοινότητες του Δήμου Μαραθώνος, με έμφαση στις πληγείσες, από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018, περιοχές.

«Όλα προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς, καθώς βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους του Υπουργείου Υποδομών» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, ενώ στην εν λόγω συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρήστος Στάμος, Βαγγέλης Σωτηρίου, Αργύρης Λάσκος και Ευάγγελος Κυπαρίσσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Παπαϊώννου και Νικηφόρος Μπατζές.

Σχόλια 2

  1. Καλές οι συναντήσεις του κου Δημάρχου αλλά Καλό θα ειναι να τρέξει ΑΜΕΣΑ το θέμα της αποχέτευσης την εφαρμογή του σχεδίου πόλεως καθώς και την επέκταση της Αττικής οδου προς Ραφηνα.

  2. Ας ξεκινηση ο κος Δήμαρχος απο τα απλά πχ Φωτισμος,καθαριότητα,επεκταση παραλιακου φωτισμου απο την Ν.Μακρη εως τον Α.Παντελεήμονα και φυσικά αποχετευση και εφαρμογή σχεδιου πόλεως

Σχολιάστε