Υπηρεσία Καθαριότητας

Επικοινωνία

Αντιδήμαρχος Δικτύων και Καθημερινότητας:
Χρήστος Στάμος

Διευθυντής: Παναγιώτης Ηλίας

Προϊστάμενος: Νεκτάριος Βελισσαρίου

Τηλ.: 22943 20548

Έδρα

Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμάτων
Λ. Διονύσου,
Νέα Μάκρη, T.K. 19005Aποκομιδή οικιακών απορριμμάτων

Η υπηρεσία πραγματοποιεί καθημερινά, ανάλογα την περιοχή, αποκομιδές των οικιακών απορριμμάτων. Παρακαλούνται οι δημότες να μην αφήνουν εκτός των κάδων σακούλες με απορρίμματα καθώς επίσης να μην ρίχνουν, σε καμία περίπτωση, σκουπίδια μέσα στους κάδους ανακύκλωσης διότι καθιστούν άχρηστο το περιεχόμενο με τα λοιπά ανακυκλώσιμα είδη. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2294320548.


Aποκομιδή κηπευτικών απορριμμάτων

Η υπηρεσία πραγματοποιεί αποκομιδές κλαδευτικών-κηπευτικών απορριμμάτων, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το γραφείο καθαριότητας πριν την απόρριψη τους και προγραμματισμό αυτοψίας από τον αρμόδιο επόπτη. Εναλλακτικά μπορείτε να φέρετε τα κλαδευτικά σας απορρίμματα στο ΣΜΑ, χωρίς χρέωση.  Παρακαλούνται οι δημότες να μην απορρίπτουν αυθαίρετα κάθε λογής κλαδευτικών απορριμμάτων (κλαδιά, χόρτα κλπ), διότι έτσι καθυστερεί η αποκομιδή τους και ρυπαίνουν το χώρο που όλοι κατοικούμε. Σας ενημερώνουμε ότι τα τακτικά απορριμματοφόρα οχήματα δεν έχουν δυνατότητα να δεχθούν κηπευτικά υπολείμματα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2294320548.


Aποκομιδή λοιπών ογκωδών απορριμμάτων

Η υπηρεσία πραγματοποιεί αποκομιδές ογκωδών απορριμμάτων (έπιπλα κλπ), κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το γραφείο καθαριότητας πριν την απόρριψη τους και προγραμματισμό αυτοψίας από τον αρμόδιο επόπτη. Παρακαλούνται οι δημότες να μην πραγματοποιούν αυθαίρετες απορρίψεις, διότι έτσι καθυστερεί η αποκομιδή τους και ρυπαίνουν το χώρο που όλοι κατοικούμε. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2294320548.


Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι η υπηρεσία δεν έχει τη δυνατότητα αποκομιδής μπάζων και αρμόδιες είναι οι τοπικές, ιδιωτικές “μάντρες” οικοδομικών υλικών. Η απόρριψη μπάζων στους κάδους, έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή του κάδου και του απορριμματοφόρου οχήματος.Παρακαλούνται οι δημότες να ακολουθούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την απόρριψη και αποκομιδή απορριμμάτων, ώστε να αποτραπεί η επιβάρυνση του τόπου μας με ανεξέλεγκτους ρύπους και να αποφευχθεί η δυσάρεστη επιβολή προστίμων στους παραβάτες.

Νέα & Ανακοινώσεις Υπηρεσίας Καθαριότητας


Ενημέρωση για την αποκομιδή απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «BARBARA»

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών της κακοκαιρίας «BARBARA»  παρακαλούμε θερμά τους δημότες μας να μην εναποθέτουν σακούλες με ανακυκλώσιμα και απορρίμματα στους κάδους ανακύκλωσης...


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ