Έμπρακτη στήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Δεσμός» στον πυρόπληκτο Δήμο Μαραθώνος

websupport Δελτία τύπου

Ένα γερανοφόρο φορτηγό με αρπάγη για την αποψίλωση και τον καθαρισμό δημοσίων χώρων του Δήμου Μαραθώνος, παραδόθηκε την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 στον Δήμαρχο κ. Στέργιο Τσίρκα, χορηγία του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Δεσμός».

Το φορτηγό έχει τεθεί ήδη σε λειτουργία με τη συνδρομή του «Δεσμού» που έχει αναλάβει το κόστος του συνεργείου για τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων, τους οποίους έχει υποδείξει ο Δήμος Μαραθώνος και βρίσκονται κατά κύριο λόγο, στον περιβάλλοντα χώρο του πυρόπληκτου Ματιού.

Στον χώρο εκείνον και συγκεκριμένα στο λιμανάκι του Ματιού, πραγματοποιήθηκε η παράδοση του φορτηγού, καθώς και η πρώτη επίδειξη των δυνατοτήτων του μηχανήματος.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, από κοινού με τον Ματιώτη κι επιλαχόντα Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κώστα Μπούφη, υποδέχτηκαν τις υπεύθυνες του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Δεσμός» κυρίες: Έμιλυ Κερν, Ελένη Μπαθιανάκη και Βαλεντίνα Βιτάλη, γενική διευθύντρια, μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνη προγραμμάτων του «Δεσμός» αντίστοιχα.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Δήμαρχο Μαραθώνος κ. Στέργιο Τσίρκα, τον Πρόεδρο του ΝΑΟΜΑ κ. Μιχάλη Σχοινά, καθώς και τον Πρόεδρο της Επιτροπής για το Μάτι κ. Κώστα Μπούφη, που μας υποδέχτηκαν μ’ εγκαρδιότητα και μας τίμησαν με τη φιλοξενία τους. Ένα αντίγραφο ελιάς από το Μουσείο Μαραθώνα και μια αληθινή ελιά ήταν μια εξαιρετική ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης του έργου του «Δεσμού» στην Ανατολική Αττική» αναφέρει σε σχετικό Δελτίο Τύπου του Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός».

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας ευχαριστώντας θερμά, για την πολύτιμη χορηγία, δηλώνει: «Η κοινωνική – εταιρική ευθύνη, όπως ονομάζεται, μίας εκάστης Εταιρείας ή Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου, θα έμενε κενό γράμμα και ανούσιος όρος, εάν δεν συνοδευόταν από τέτοιου είδους έμπρακτες και γενναιόδωρες χορηγίες, προς συνανθρώπους μας που χτυπήθηκαν άσχημα από τη μοίρα. Εκ μέρους των συμπολιτών μου, οι οποίοι δύο χρόνια μετά το ολοκαύτωμα, προσπαθούν ακόμα να σταθούν στα πόδια τους, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον «Δεσμό» και μία ευχή: να έχετε πάντα τη δυνατότητα προσφοράς και αλληλεγγύης».

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •