Ακόμη μια τιμητική διάκριση στον Δήμο Μαραθώνος

websupport Δελτία τύπου, Ζώα Συντροφιάς

Ακόμη μια τιμητική διάκριση έλαβε ο Δήμος Μαραθώνος και συγκεκριμένα η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Ελευθερία Χατζηγαβριήλ από τη φιλοζωική οργάνωση Zero Stray Pawject για τη συνολική προσπάθεια εκμηδένισης του πληθυσμού των αδέσποτων με την εφαρμογή προγραμμάτων μαζικών στειρώσεων και ηλεκτρονικής σήμανσης δεσποζόμενων σκύλων.

Ο τιμητικός έπαινος δόθηκε κατά τη διάρκεια της εξαιρετικής επιστημονικής εσπερίδας με θέμα “Διαχείριση Πόρων & Υποδομών για τα Ζώα Συντροφιάς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση” που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας από την Zero Stray Pawject και την Zero Stray Academy στις 26 Μαΐου στο κλειστό Γήπεδο TaeKwon Do Παλαιού Φαλήρου, στα πλαίσια του Επιστημονικού Συνεδρίου «Πράσινη Μετάβαση & Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν η Ειδική Γραμματέας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς του Υπουργείου Εσωτερικών κα. Μάρσα Δημοπούλου, εκπρόσωποι των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Προστασίας του Πολίτη, αιρετοί, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι φιλοζωικών σωματείων. 

Ευχαριστούμε θερμά τους ιδρυτές της Zero Stray Pawject, Θοδωρή και Siljia Μουμτζίδη, για την τιμητική διάκριση και κυρίως για την αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειας του Δήμου μας για τη σωστή διαχείριση και την ευζωία των τετράποδων φίλων μας και τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος πιο φιλικού για τα ζώα συντροφιάς.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •