Ανακοίνωση προς τους κατοίκους του Νέου Βουτζά

websupport Δελτία τύπου, Υπηρεσία Ύδρευσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΟΥΤΖΑ

Λόγω πρόσφατου προβλήματος που δημιουργήθηκε σε ιδιοκτησία επί της οδού Ροδοδάφνης  με αποτέλεσμα να περάσουν ακάθαρτα ύδατα από δεξαμενή εντός της ιδιοκτησίας, στο δημοτικό δίκτυο ύδρευσης από τις οδούς Ροδοδάφνης και Ευκαλύπτων και κάτω, σας ενημερώνουμε ως εξής:

Ήδη από την Πέμπτη 10-03-2022 οι υδραυλικοί του Δήμου άνοιξαν τους πυροσβεστικούς κρουνούς προκειμένου να ανανεωθεί άμεσα το νερό του δικτύου και να σταματήσει η δυσοσμία και ενημέρωσαν πόρτα-πόρτα τους κατοίκους των δρόμων όπου διαπιστώθηκε το πρόβλημα. Επίσης, διενεργήθηκε πρόσθετη χλωρίωση ως έκτακτο μέτρο και ελήφθησαν δείγματα που εστάλησαν σε αναλυτικό εργαστήριο για τη διαπίστωση πιθανής επιμόλυνσης, ενώ θα ληφθούν και νέα για να επιβεβαιωθεί η ασφάλεια του παρεχόμενου νερού.

Σύμφωνα και με τις οδηγίες που λάβαμε από την Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, πρέπει να αποφύγετε την κατανάλωση πόσιμου ύδατος από τις βρύσες των οικιών σας, όπως έχουμε ήδη ενημερώσει προφορικά, στις προαναφερόμενες οδούς, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα που έχουν σταλεί για ανάλυση από το πρωί της Παρασκευής 11-3-2022.

Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής και ακολουθούμε τις οδηγίες τους. Ο Δήμος έχει λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά του υπευθύνου. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •