Υπενθύμιση Πολιτικής Προστασίας για τον καθαρισμό οικοπέδων και την απαραίτητη υποβολή της σχετικής δήλωσης

websupport Δελτία τύπου, Πολιτική Προστασία 2 Σχόλια

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαραθώνος υπενθυμίζει ότι αντιπυρική περίοδος ξεκίνησε και επίσημα την 1η Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 31 ΟκτωβρίουΣτις υποχρεώσεις των εκμισθωτών ή ιδιοκτητών οικοπέδων ή ακάλυπτων χώρων ήταν -και παραμένει- ο καθαρισμός και η διατήρησή τους σε ασφαλή κατάσταση έως τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου.

Η σχετική προθεσμία έληξε την 30η Απριλίου και προέβλεπε επίσης την υποβολή δήλωσης για τον καθαρισμό των οικοπέδων στην πλατφόρμα που θα θέσει σε λειτουργία το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής -και έως τότε στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο του Δήμου Μαραθώνος, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@marathon.grόπου, επίσης, μπορούν να υποβληθούν και αναφορές για γειτονικά οικόπεδα που παραμένουν ακαθάριστα.

Όσοι ιδιοκτήτες ή εκμισθωτές έχουν ήδη προβεί στον καθαρισμό, αλλά δεν έχουν προχωρήσει στην υποβολή της δήλωσης, παρακαλούνται να  το πράξουν άμεσα.

Σε άμεσο καθαρισμό των οικοπέδων τους παρακαλούνται να προβούν και όσοι έχουν παραλείψει ως τώρα να το κάνουν.

Να τονίσουμε, ότι οι σχετικές διατάξεις προβλέπουν πρόστιμο 1.000 ευρώ για τη μη υποβολή δήλωσης και ποινή φυλάκισης δύο ετών για την υποβολή ψευδούς δήλωσης.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας

Ευάγγελος Κυπαρίσσης 

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχόλια 2

  1. κ.Κυπαρίσση,
    Γνωρίζουμε το θέμα αλλά πως να υποβάλουμε την δήλωση αφού δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα και σε ποιον να απευθυνθούμε αφού όσους μηχανικούς έχουμε ρωτήσει ….δεν έχουν ιδέα τι πρέπει να κάνουν .
    Περιμένω απάντησή σας.

  2. κ.Κυπαρίσση,
    Γνωρίζουμε το θέμα αλλά πως να υποβάλουμε την δήλωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *