Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας

websupport Δελτία τύπου, Καθαριότητα 1 Σχόλιο

*Νεότερη ενημέρωση 29/07/22 20:30, η βλάβη αποκαταστάθηκε, η αποκομιδή απορριμμάτων συνεχίζεται βάσει του προγράμματος της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Λόγω προκληθείσας βλάβης κι εργασιών επισκευής στον συμπιεστή-πρέσα απορριμμάτων στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, παρακαλούνται οι δημότες μας να κρατήσουν τα οικιακά τους απορρίμματα εντός της οικίας τους για τις επόμενες 2 ημέρες τουλάχιστον και να μην τα απορρίπτουν στους κάδους.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα αποκατασταθεί πλήρως και η ομαλή λειτουργία της αποκομιδής.

Ζητούμε την κατανόησή σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχόλια 1

  1. Γεια σας, εδώ και ένα μήνα κάτω από το σπίτι μου στην Θέτιδος, έχουν συσσωρευτεί κλαδιά από τον καθαρισμό των κήπων των περιοίκων μας. Και συμβαίνει το παράδοξο να αδειάζεται ο κάδος και να αφήνεται το υπόλοιπον ευφλεκτον υλικό εκατέρωθεν του άδειου κάδου σε παράταξη. Απότι βλέπω το ίδιο συμβαίνει κι έξω από το σπίτι του Ρουβά επί της Χρισοστόμου Σμύρνης. Αυτό είναι το 4ο μήνυμα που σας στέλνω κι ενώ έχετε κάνει τόσες αντιπυρικές ζώνες σε όλο το Βουτζά, σε ακατοίκητες περιοχές, πχ Άγιο Γιάννη, θα ξανακαούμε από τα ξεραμένα κλαδιά των κήπων… και την αμέλεια των γειτόνων μας που αφήνουν τα οικόπεδα τους ακαθάριστα, επί της Ιφιγενείας και της Θέτιδος! Δεν είναι κρίμα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *