Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας

websupport Δελτία τύπου, Καθαριότητα 2 Σχόλια

Υψηλά πρόστιμα σε όσους προβαίνουν σε αυθαίρετη ρίψη ογκωδών αντικειμένων και κλαδευτικών υπολειμμάτων

Υπενθυμίζουμε για μια ακόμα φορά ότι οι μόνιμοι κάτοικοι καθώς και οι παραθεριστές οφείλουν να συμμορφώνονται με του κανονισμούς και να ακολουθούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την απόρριψη κλαδευτικών υπολειμμάτων κι ογκωδών αντικειμένων. ώστε να αποτραπεί η επιβάρυνση του τόπου μας με ρύπους και να αποφευχθεί στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η -δυσάρεστη για εμάς- επιβολή υψηλών προστίμων στους παραβάτες.

Aποκομιδή κηπευτικών απορριμμάτων

Η υπηρεσία πραγματοποιεί αποκομιδές κλαδευτικών-κηπευτικών απορριμμάτων, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το γραφείο καθαριότητας πριν την απόρριψη τους και προγραμματισμό αυτοψίας από τον αρμόδιο επόπτη. Εναλλακτικά μπορείτε να φέρετε τα κλαδευτικά σας απορρίμματα στο ΣΜΑ, χωρίς χρέωση. Παρακαλούνται οι δημότες να μην απορρίπτουν αυθαίρετα κάθε λογής κλαδευτικών απορριμμάτων (κλαδιά, χόρτα κλπ), διότι έτσι καθυστερεί η αποκομιδή τους και ρυπαίνουν το χώρο που όλοι κατοικούμε. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι τα τακτικά απορριμματοφόρα οχήματα δεν έχουν δυνατότητα να δεχθούν κηπευτικά υπολείμματα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2294320548.

Aποκομιδή λοιπών ογκωδών απορριμμάτων

Η υπηρεσία πραγματοποιεί αποκομιδές ογκωδών απορριμμάτων (έπιπλα κλπ), κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το γραφείο καθαριότητας πριν την απόρριψη τους και προγραμματισμό αυτοψίας από τον αρμόδιο επόπτη. Παρακαλούνται οι δημότες να μην πραγματοποιούν αυθαίρετες απορρίψεις, διότι έτσι καθυστερεί η αποκομιδή τους και ρυπαίνουν το χώρο που όλοι κατοικούμε. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2294320548.

Επιπλέον, ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι η υπηρεσία δεν έχει τη δυνατότητα αποκομιδής μπάζων και αρμόδιες είναι οι τοπικές, ιδιωτικές “μάντρες” οικοδομικών υλικών. Η απόρριψη μπάζων στους κάδους, έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή του κάδου και του απορριμματοφόρου οχήματος.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχόλια 2

  1. Τούς δρόμους που κοντεύουν να κλείσουν από τα Σχινά και έχουν γίνει δρόμοι χωρίς πρόσβαση στα σπίτια μας που πληρώνουμε δημοτικά τέλη ποιός θα ενδιαφερθεί.Θα καούμε σαν το μάτι δηλαδή έλεος.

  2. που τοποθετούμε τα πούσια που μαζεύουμε από τα πέυκα κάθε φορά που φυσάει και γεμίζει ο δρόμος μας;Εντός των κάδων; Εκτός των κάδων σε σακούλες;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *